MHP Lideri Devlet Bahçeli Yunanistan'a Sert Çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakına Destek Verilmesini İstedi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli Yunanistan'a Sert Çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakına Destek Verilmesini İstedi!

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'den gündeme dair önemli açıklamalar geldi. Yunanistan'ın sınırımızda, Ege ve Doğu Akdeniz'de kabul edilemez adımlarına sert çıktı. İşte haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'den gündeme dair önemli açıklamalar geldi. Yunanistan'ın sınırımızda, Ege ve Doğu Akdeniz'de kabul edilemez adımlarına sert çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakının ülkenin geleceğini belirleyen en önemli temel yapı taşları olduğuna önemle vurgu yaptı. Son zamanlarda Yunanistan'ın Türkiye karşıtı hareket eylemlerini sert dille eleştirdi. Türkiye'nin artık kendi sorunlarını ve bölgesel problemlerini tek başına çözmesi gerektiğini, küresel aktörlerin ekseni etrafında politikalar geliştirmemesi gerektiğine işaret etti.

CHP'li Belediyelere Eleştirilerde Bulundu!

CHP'li belediyelerin acınası durumda olduklarını milletin destek verdiği büyükşehirlerin başına getirdikleri kişilerin vatandaşların sorunlarına çözüm olmak yerine ters yönlü eylemlerde bulunduğuna karşı çıktı. İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlarının acınası vaziyette bulunduklarını ifade etti. Büyükşehirlerin sorunlarına çözüm üretmek yerine şehirlerin kalkınması ve vatandaşlara hizmet etmek yerine farklı röle soyunup sanki ülkeyi kendileri yönetiyormuş gibi söylem ve ifadelerinin kabul edilemez olduğunu, halkın onlara vermiş olduğu yetkileri doğru düzgün kullanması gerektiğini söyledi. Taş yerinde ağırdır. Kimse kendini farklı rollere bürümesin. Halk vermiş olduğu destekle seçilen kişiler elbet bir gün tekrar sahip oldukları yetki ve koltuktan geri düşebilir. Yarının emaneti kimsenin elinde değildir. Millet keskin bıçak gibidir.

Yunanistan'a Sert Çıktı!

Yunanistan bir yerlerden aldığı emirlerle Türkiye'yi kışkırtarak olayları farklı yerlere çekmeye çalışıyor. Türkiye'yi karşına alabilecek güçte kimse yoktur. Eğer karşına alırsan bedelini ağır ödersin. Ege'nin derinliği ve suyun tadını özlemişler. İstanbul'da yer alan köprüleri bombalamak istiyorlarmış. Önce siz kendinize bakın sorunlarınıza odaklanın sakın Türkiye'yi karşınıza alacak adımlarda bulunmayın. Şayet toprak bütünlüğü, egemenlik ve şehirlerimize gelebilecek herhangi bir ihlal karşısında kimse bizi durduramaz. Göbeğimiz kendimiz keseriz. Yunanistan'ın arkasında yer alan küresel aktörler geçmişi yenilemeye çalışıyor. Nasıl ki kurtuluş harbinde verilen mücadelenin şimdi daha etkili ve keskinliğiyle karşı karşıya kalmayasınız. Aklınızı başınıza toplayın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakına Destek Çağrısı!

Türkiye'nin bekası, geleceği ve güçlü millet olma yolunda beraber adımlar atılmaktadır. Atılan adımlardan hoşnut olmayan kişiler ülkemize son zamanlarda hiç olmadığı kadar baskı yapmaktadırlar. Türkiye'nin bu baskı ve yaptırımları kaldıracak gücü var. Tarih boyunca olduğu gibi şimdide bizi kendi kabuğumuza hapsetmeye çalışanlar bilsin ki eski Türkiye yok, eski düzen yok, eski millet yok daha güçlü Türkiye ve daha güçlü Türk milleti var. Türkiye'yi karşına alacaklar sonrasını da düşünsünler Efes tatbikatında gördüğümüz gibi Türkiye'nin askeri gücü yok sayılacak boyutta değil.