Melih Gökçek sonunda müjdeli haberi verdi! Belediyeye ait olan cipi iade ettiğini paylaştı!

Melih Gökçek sonunda müjdeli haberi verdi! Belediyeye ait olan cipi iade ettiğini paylaştı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı olduğu dönemlerde belediyeye tahsis edilen cipi iade etmediği söylenilen Melih Gökçek'ten açıklamalar geldi. Melih Gökçek sonunda müjdeli haberi verdi! Belediyeye ait olan cipi iade ettiğini paylaştı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı olduğu dönemlerde belediyeye tahsis edilen cipi iade etmediği söylenilen Melih Gökçek'ten açıklamalar geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı Mansur Yavaş'ın bir dönem kamuoyuna sürekli olarak dile getirdiği Melih Gökçek'in belediyeye ait olan cipi iade etmediği söyleniyordu. Geçtiğimiz senelerde farklı bir cipi iade ettiği söylenilen Melih Gökçek'in bugün yaptığı açıklamalar ise gündeme bomba gibi düştü.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamalar ile birlikte Mansur Yavaş'ı 3 ay içerisinde siyaseten bitireceğini ve cipi iade ettiğini kamuoyu ile paylaştı. Gelen bu açıklamalar sonrasında henüz Mansur Yavaş'tan açıklama gelmezken detaylar ve Melih Gökçek'in açıklamaları ise Gürses Gazetesi'nde yer aldı.

ESKİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN DİKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında gazeteci Ahmet Hakan'ın sorularına yanıt veren Gökçek'ten Yavaş için dikkat çeken bir iddia geldi.

Elinde belgeler bulunduğunu öne süren Gökçek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" dedi.

Gökçek, "Sizin programınızda ben bant gösteremiyorum. Ben başka bir televizyon programında Mansur Yavaş'ın yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bunu böyle diyecek" ifadesini kullandı.

JEEP'İ BELEDİYEYE İADE ETTİĞİNİ AÇIKLADI!

Mansur Yavaş'ın uzun süre gündemde tuttuğu konular arasında yer alan Melih Gökçek'in cip olayı ile ilgili de son nokta koyuldu. CNN Türk kanalında Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'a konuk olan Melih Gökçek merak edilen sorulara yanıt verdi.

Canlı yayında Mansur Yavaş'ı 3 ayda bitireceğini iddia eden Melih Gökçek çarpıcı açıklamalarının ardından olaylı cip mevzusuna da son noktayı koydu. Melih Gökçek canlı yayında "Belediyenin cipini iade ettim.." açıklamalarında bulundu.