Mansur Yavaş'tan Seçmenleri Şaşırtacak Açıklamlar!

Mansur Yavaş'tan Seçmenleri Şaşırtacak Açıklamlar!

ABB Başkanı Yavaş, Hayali projelerle alakalarının olmadığını amaçlarının vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek olduğunu belirtti. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Yavaş, Hayali projelerle alakalarının olmadığını amaçlarının vatandaşların ihtiyaçlarını kısa ve özverili yollarla giderilmesi için çabaladıklarını ifade etti. Vatandaşın acil ihtiyaç noktalarını tespit edip, teşkilat içinde ortak uzlaşma sonucunda belediyenin imkanları doğrultusunda bir an önce giderilmesinin gerektiğini üstüne basa basa vurguladı. Asli görevleri neyi gerektiriyorsa o konularda çabaladıklarını vurguladı.

Önümüzdeki seçimlerde, partisi veya muhalefet kanadının ittifak adayı olarak seçimlere girmeyeceğini açıkladı. Muhalefet kanadında seçmenler arasında üç büyük aday tartışmasında Mansur Yavaş destekçileri çok fazla ilgi göstermekte. Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini bırakmak istemediğini gelecek sene olacak seçimlerde tekrardan Belediye Başkanı adayı olacağını belirtti. Ankara'da daha yapacağı çok işinin olduğunu Ankara halkına hakkı ve yaşam koşullarını arttırmak amacıyla çalışmak istediğini belirten Yavaş, yaptığı işlerin daha bitmediği gerçekleşmesi için çabaladığı ve fon ayırdığı projelerinin olduğunu ifade etti.

Mansur Yavaş Ankara'da hangi ilçelerden kendisi ve partisi adına ne kadar oy aldıklarına değil amacının bütün Ankara halkına eşit derecede yaklaşıp öncelik hizmet ettiği bölge olmadığını söyledi. Önceliklerinin her zaman vatandaşın sağlığı ve canı olacağını mahalli idarelerin sorumluluları muhtar ve ilçe başkanları ile ortak çalışmalar sonucu bölge ve hanelerin sorunlarının giderilmesi yönünde adımlar attığını gerçekleştirdiği toplantı da açıkladı.

Yavaş açıklamlarında, ''Nereden ne kadar oy çıkmış bakmadan öncelikle insan hayatının öncelikle insan hayatına, insan sağlığını tehdit eden neler varsa onlarla işe başladık. 250 tane en az köyden dönme mahalleye su taşınıyor. Aşağı yukarı 80 tane köyün açıktan akan kanalını kapattık. Biz açık olacağız şeffaf olacağız, hesap vereceğiz. Bizim şimdiye kadar yaptığımız bütün ihaleler internetten görebilirsiniz. Sadece Akyurt'ta 3500'e yakın çiftçiye destek oluyoruz. Ürettiğiniz buğdaylardan mümkün olduğu kadar gelin bize satın. Halk ekmek bunları alsın un yapsın, ekmek yapsın vatandaşa ucuz satalım, 2 mahallede asfalt serimi eksik kalmış o bu yılki programda var gelirken listesini aldım.'' ifadelerini kullandı.