Küba-Havana’da Patlama Meydana Geldi! Bölgede Birçok Ölü ve Yaralı Bulunuyor

Küba-Havana’da Patlama Meydana Geldi! Bölgede Birçok Ölü ve Yaralı Bulunuyor

Küba’nın başkenti Havana’da patlama meydana geldi. Patlamanın yaşanmasıyla birlikte birçok insan ölü ve yaralı olarak bulundu. İşte detaylar..

Küba’nın başkenti Havana’da patlama meydana geldi. Patlama Havana’daki bir otelde gerçekleşti. Patlamanın sonuçları henüz belirlenmemişken birçok ölü ve yaralının bulunduğu yetkililer tarafından açıklandı. Binada yaşanan patlamayla birlikte kongra binasında büyük hasarlar meydana geldi.

Havana’daki Hotel Saratoga ismindeki otelde birçok insan konaklama yapmaktaydı. Patlamanın oluşmasıyla birlikte binadan alev ve dumanların yükseldiği görüldü. Şuan yetkililer tarafından açıklanan verilere göre bölgede en az 8 ölü ve 40 yaralının olduğu belirtiliyor.

kuba-havanada-patlama-meydana-geldi2-001.jpg

Küba Devlet Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre patlamada 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 30 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralanan kişiler hızlı şekilde hastaneye kaldırıldı. Yetkililer tarafından açıklanan bilgilere göre patlamanın meydana geldiği otelin yanında bulunan okul hızlı şekilde tahliye edilmiş durumda. Okuldaki çocukların durumunn ise iyi olduğu yetkililer tarafından açıklandı. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken uzmanlar tarafından ilgili soruşturma başlatıldı.

kuba-havanada-patlama-meydana-geldi3.jpg

Patlamayla ilgili görüntüler sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Yaşanan patlama sonrasında çevredeki insanlar büyük şaşkınlığa uğrayarak hızlı şekilde yetkililere haber verdi. Medyaya yansıyan fotoğraflar patlamanın şiddetinin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne seriyor. Hotel Saratoga'da yaşanan patlamanın neden çıktığı herkes tarafından merak edilirken yetkililer çalışmalara başlamış durumda.