Konya'da yapılan hayvan katliamına ünlülerden büyük tepki! Tarkan ve Haluk Levent sessiz kalmadı!

Konya'da yapılan hayvan katliamına ünlülerden büyük tepki! Tarkan ve Haluk Levent sessiz kalmadı!

Konya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan hayvan katliamına ilişkin görüntülerin medyaya düşmesi, ünlüleri ayağa kaldırdı. İşte katliama ve ünlülerin paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Uzun süredir ülkemizin en büyük problemlerinden birisi olan ve adeta kanayan bir yaraya dönüşen hayvan katliamları, yeni bir haber ile tekrar gündeme geldi. Ülke genelinde bulunan tüm hayvanseverleri ve vicdan sahibi vatandaşları ayağa kaldıran katliam görüntüleri, sosyal medyayı adeta salladı.

Dün sosyal medyaya düşen ve Konya Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşandığı ispat edilen katliam görüntüleri, ortalığı ayağa kaldırdı. Uzun süredir hayvan katliamlarına karşı bir yasa çıkmasını bekleyen ve para cezasından ziyade daha büyük yaptırımlar ile suçluların cezalandırılmasını isteyen hayvanseverler, görüntüler karşısında şaşkınlık yaşadı. Konya’da yaşanan katliama ilişkin soruşturma başlatılırken ünlü isimlerden de tepki gecikmedi. Toplumsal olaylara karşı duyarlılıkları ile bilinen Tarkan ve Haluk Levent, Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile olaya tepki gösterdi.

KONYA’DA HAYVAN KATLİAMI!

konyada-yapilan-hayvan-katliamina-unlulerden-buyuk-tepki-tarkan-ve-haluk-levent-sessiz-kalm.png

Temizliği ve hizmeti ile örnek olarak gösterilen tesislerden birisi olan Konya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, dün skandal bir görüntü ile sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Merkez görevlilerinden birisi olduğu ispat edilen bir şahıs, elinde bulunan kürek ile köpeğin başına vurarak ölümüne sebep oldu. O anlar gizli kameraya yansırken bu vahşi hareketin bir katliamın başlangıcı olduğu öğrenildi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİ GECİKMEDİ!

Konya’da yapılan hayvan katliamının görüntülerinin sosyal medyaya sızmasından sonra Mamak’ta da bir hayvan katliamının yapıldığı öğrenildi. Bu vahşete “dur” demek isteyen hayvanseverler tepkilerini göstermek amacı ile protestolar düzenlerken ünlü isimlerden de olaylara tepki gecikmedi.

Görüntülerin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Konya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi hakkında soruşturma başlatıldığını ve görüntülerde yer alan şahısların tutuklandığını ifade etti. Levent, hayatını kaybeden köpeğin acısının yanı sıra görüntüde de yer alan diğer köpeklerin çaresiz bekleyişinin iç acıttığını belirtti.

Tarkan da paylaşım yapan isimlerden birisi oldu. Görüntüleri, üzüntüsünden ötürü seyredemediğini belirten ünlü şarkıcı, “insanlığımdan bir kez daha utandım” ifadelerini kullandı.