Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ilana çıktı! 10 öğretim üyesi alınacak!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ilana çıktı! 10 öğretim üyesi alınacak!

Konya’nın vakıf üniversitesi Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte farklı kadrolarda istihdam yapacak olan üniversitenin personel alımı ilanını…

2013 yılında Konya’da kurulan bir vakıf üniversitesi olarak halen faaliyette olan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, yeni döneme tam kadro ile girmek isteyen her kurum gibi eksik kadrolarını belirledi. Farklı bölümler üzerine yapmış olduğu kadro tespiti sonucunda öğretim görevlisi kadrosuna yeni personeller alacağını belirten üniversite yönetimi, ilgili alım ilanını kamuoyu ile paylaştı.

Eksik kadrolarını belirleyerek resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanını yayınlamış olan Konya Tarım ve Gıda Üniversitesi, farklı kadrolarda ve farklı unvanlarda toplamda 10 yeni personeli bünyesinde istihdam edeceğini açıkladı. Üniversite yönetimi başvuru sürecine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI KASIM 2022

konya-gida-ve-tarim-universitesi-ilana-cikti-10-ogretim-uyesi-alinacak-2.jpg

Konya ilinde hizmet gösteren Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, 2023 yılına tam kadro ile girebilmek ve eğitim hizmetini eksiksiz verebilmek amacı ile eksik kadro tespitinde bulundu. Tespiti sonucunda farklı kadrolara, farklı unvanlar ile personel alımı yapılmasına karar veren üniversite yönetimi, ilanı yayınladı.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre üniversite bünyesine toplamda 10 öğretim görevlisinin dahil edileceği bilgisi kaydedildi. Alımların yapılacak olduğu bölümler ve unvanlar şu şekilde sıralandı:

  • Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi
  • Elektrik- Elektronik Mühendisliği (İngilizce)- Profesör: 1 kişi
  • Elektrik- Elektronik Mühendisliği (İngilizce)- Doçent: 1 kişi
  • Endüstri Mühendisliği (İngilizce)- Doçent: 1 kişi
  • Endüstri Mühendisliği (İngilizce)- Profesör: 1 kişi
  • Gıda Mühendisliği (İngilizce)- Doçent: 1 kişi
  • İç Mimarlık- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi
  • Psikoloji- Doçent: 1 kişi
  • Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce)- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi
  • Yönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce)- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan öğretim görevlisi alım ilanına, üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Şahsi başvurular, kabul edilmeyecektir.