Kocaeli'de öğretmen şiddeti! Öğretmen öğrencisini döverken, tüm sınıf gülerek kayda aldı!

Kocaeli'de öğretmen şiddeti! Öğretmen öğrencisini döverken, tüm sınıf gülerek kayda aldı!

Şok görüntüler Kocaeli'nden geldi! Öğretmen öğrencisine şiddet uygularken, diğer sınıf arkadaşları buna gülerek kayda aldı. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Kocaeli'nden gelen şiddet görüntüleri bu kadarı da pes dedirtti. Bundan birkaç gün önce bir Meslek Eğitim Merkezi'nde 17 yaşındaki M.H.Y. öğretmeninin şiddetine maruz kaldı. Bunu sonradan öğrenen aile neye uğradığını şaşırdı. Görüntüleri ise darp edilen öğrencinin arkadaşları cep telefonu ile kayda aldı. Konu hakkında röportaj veren baba olayın takipçisi olacağını söyledi.

DERSİ NİYE KAYNATIYORSUNUZ DAYAĞI!

Darp edilen öğrencinin babası, olayın yaşanma anına dair şu iddialarda bulundu; "Oğlumun anlattığına göre; arkasında oturan arkadaşı 'Saat kaç?' diye sormuş. O da saati söylemiş. Öğretmen de ikisi arasında diyalogu görmüş ve 'Dersi niye kaynatıyorsunuz?' demiş, argo kelime kullanmış. Ardından omzunu ezmiş. Oğlum da, 'Hocam al elini, canımı yaktın' deyince, 'Yakarım' deyip başka argo kelimeler kullanmış. Bu kez çocuk yerine oturmuş, arkadan gelip ensesinden tutmuş. Şiddet uygulamış. Konuşmalarda da 'Dayak nasıl atılır' diyerek vuruyor"

Oldukça üzgün bir durumda olan ve görüntülerin ardından olayın peşini bırakmayacağını açıklayan baba, annesinin de görüntüleri izledikten sonra bayıldığını söyledi. Konu ile ilgili yaşananları baba şu şekilde anlattı;

"Çocuğum çok durgundu. Oğlum ne oldu? Bir şey mi oldu? Okulda biriyle kavga mı ettin? sorduk, Yok diyerek geçiştirdi. Akşam saatlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden bir bayan geldi. M.H.'yi sordu, şu anda yanımızda olmadığını söyledik. Konuyu sorduğumuzda, 'Öğretmeni tarafından darp edilmiş, sizin haberiniz yok mu?' dedi. Biz de haberimizin olmadığını söyledik. Çocuğumuz bize bir şey söylemedi. Olay mayıs ayında olmuş. Görevli personel, 'Yarın gelin, bunu halledelim. Siz takip etmezseniz, biz takip edeceğiz' dedi. Bende sabah hanım ve büyük oğlumu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne gönderdim. Onları İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Müdüre her şeyi anlatmışlar, kendisi isyan etmiş. 'Böyle bir şey olamaz, ne yapmaya çalışıyor? Bu çocuk ne yaptı ki ona böyle oldu?' demiş. Bu şekilde meydan dayağı atılmaz. Oğlum pazartesi günü okula gittiğinde videoyu çeken çocuk, 'Ben, öğretmen seni döverken videoyu çektim' demiş. Oğlumda videoyu kendisine göndermesini istemiş, çocuk da göndermiş. Yengesi de videoyu yakaladı, oğlum bakarken görmüş. İş böyle ortaya çıktı"