Kocaeli'de 3 kişi, icradan satın aldıkları arazide saldırıya uğradılar!

Kocaeli'de 3 kişi, icradan satın aldıkları arazide saldırıya uğradılar!

Kocaeli Başiskele'de icradan satın aldıkları araziyi görmeye giden 3 kişi, arazinin kendisine ait olduğunu iddia eden bir şahsın saldırısına uğradılar. Pompalı tüfekle yapılan saldırıda 3 kişinin çeşitli noktalardan yaralandığı olayda, polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çapta bir çalışma başlattı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yaşayan C.M., S.Y. ve R.E. isimli kişiler, icra yoluyla satın alınan arsayı görmeye gittiklerinde hayatının şokunu yaşadılar. Mülkün önceki sahibi, hala söz konusu arazinin kendisine ait olduğunu öne sürerek elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş etmeye başladı.

3 KİŞİ POMPALI TÜFEKLE YARALANDI

Kocaeli'de 3 kişi, icradan satın aldıkları arazide saldırıya uğradılar

Olay, Beray Caddesi üzerindeki Kullar Yakacık Mahallesindeki Beray Sokak’ta bulunan arsada gerçekleşti. C.M., S.Y. ve R.E. hacizden satın aldıkları arsanın olduğu bölgeye gelerek arazilerini görmek istediler. Arazinin bir önceki sahibi ise, arazinin hala kendisinin olduğunu iddia etti ve elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalardan bir tanesi C.M.’nin ayak bileğine isabet ederken S.Y. ve R.E.'nin sadece hafif sıyrıklarla kurtulduğu öğrenildi. Saldırgan ise arazinin olduğu bölgeden koşarak uzalaştı.

Yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaşarılar, sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrasında ambulanslaar alınarak hastaneye kaldırıldılar. Polis ekibi olay yerinde inceleme yaparken meydana gelen olaya ilişkin bir soruşturma başlatıldığı bildiirldi..

Kaynak:Gürses Gazetesi