Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan son dakika kararı! Sosyal medya üzerinden duyurdu

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan son dakika kararı! Sosyal medya üzerinden duyurdu

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın çadır satması gündem olmuş ancak konu ile ilgili bir karar gelmemişti. Kerem Kınık seçime iki gün kala istifa etti! Tüm detaylar haberimizde.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olarak yaşanan deprem felaketi sonrasında çadır satmasıyla eleştirilerin odağı olmuş ancak geçerli bir açıklama yapmamıştı. Kınık istifasını açıkladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KEREM KINIK İSTİFA ETTİ

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 11 ili derinden etkileyerek 13.5 milyon vatandaşın hayatını etkileyen deprem felaketi sonrasında Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın çadırları sattığı ortaya çıkmıştı. Ortaya çıkan satış haberleri sonrasında vatandaş Kınık'ın istifasını bekledi ancak bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık İstifa Etti

14 Mayıs genel seçimine iki gün kala Kerem Kınık Kızılay Başkanlığından istifa etti! Kınık, istifa sonrasında sosyal medya hesabından herkesi şaşırtan şu paylaşımı yaptı; 'Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmeyi, çıkacağım yerden dürüstlükle çıkmayı sağla! Bana tarafından yardım edici bir güç ver! İsra 80'

Kaynak:Gürses Gazetesi