Kim Milyoner Olmak İster Rümeysa Sürbehan kimdir, şarkıları neler? (12 Haziran 2022)

Kim Milyoner Olmak İster Rümeysa Sürbehan kimdir, şarkıları neler? (12 Haziran 2022)

Atv ekranlarında 12 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan yarışmada Rümeysa Sürbehan hayat hikayesi ve söylediği şarkılar ile dikkat çekti. Kim Milyoner Olmak İster Rümeysa Sürbehan kimdir, şarkıları neler? (12 Haziran 2022)

Atv ekranlarında 12 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan yarışmada Rümeysa Sürbehan hayat hikayesi ve söylediği şarkılar ile dikkat çekti. Peki Rümeysa Sürbehan kimdir, şarkıları neler?

Bugün Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yer alan Rümeysa Sürbehan yarışmadaki enerjisi ve söyediği şarkılar ile oldukça ilgi çekti. Yarışmayı izleyen pek çok kişi Rümeysa'yı merak etti. Özellikle kısaca bahsettiği hayat hikayesi ile de izleyenleri etkilemeyi başardı. Bu performansın üzerine de izleyiciler, internet üzerinde Rümeysa Sürbehan'ı merak etti. İşte detaylar...

RÜMEYSA SÜRBEHAN KİMDİR?

Instagram'da rumeysmusic kullanıcı adı ile bilinen Rümeysa Sürbehan, YouTube'da da oldukça aktiftir. YouTube hesabından paylaşımlar yapan Rümeysa'nın Instagram hesabında 20,7 Bin takipçisi bulunmaktadır.

Aktif bir şekilde kullandığı YouTube kanalında ise, Tozlu Yollar, Heba, Yaktığın Ateş, Aşk İntikamı, İnatla Yükselirim, Nasıl Unuturum Seni, Ben Kadınım gibi şarkıları yine 'Rumeys' adıyla seslendirmektedir.

26 yaşındaki Rümeysa Sürbehan, Erzurum doğumlu olduğunu ve 7 kardeş olduklarını açıklamıştır. Oldukça zorlu bir hayatı olan Rümeysa, müzikle iç içe bir ailede büyüdüğünü ve doğduğunu açıklamıştır. 2011 yılında babasını kaybeden Rümeysa, 2013 yılında ise abisini kaybetmiştir. Oldukça üzücü olan bu hikayesi ise izleyenleri oldukça derinden etkilemiştir.