Kılıçdaroğlu Ne Açıklayacak! Nerede ve Saat Kaçta Ne Hakkında Konuşacak! Son Dakika Gelişmeleri!

Kılıçdaroğlu Ne Açıklayacak! Nerede ve Saat Kaçta Ne Hakkında Konuşacak! Son Dakika Gelişmeleri!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülke içerisinde yaşanılanlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu bugün gerçekleştirdiği toplantının detaylarını akşam saatinde açıklayacağını duyurdu. Haberin bütün detayları gursesgazetesi.com'da...

Kılıçdaroğlu'ndan Bomba İddialar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülke içerisinde yaşanılanlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu bugün gerçekleştirdiği toplantının detaylarını akşam saatinde açıklayacağını duyurdu. Kemal Kılıçdaroğlu, bugün parti yetkilileri ve mensupları ile beraber düzenlediği toplantıda Türkiye'den dışarı çıkan para transferlerini hangi amaçla kullanıldığını, para transferinin boyutu ve neden bu yolu tercih ettiklerini elinde bulunan deliller ile akşam saat 22.00'de açıklayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve aile bireylerinin ülke içerisinde dönen döviz gelirleri ve ticaret amaçlı kullanılan paraların yurt dışına niçin aktarıldığını, hangi amaçla bu yöntemi tercih ettiğini iddia eden elinde bulunan belgelerle hedef Erdoğan ve Ailesini hedef haline getirdi. Gündeme bomba gibi düşen iddiaların arkasında yatan nedeni kamuoyu akşam 22.00'de merakla beklemektedir.

Kılıçdaroğlu, Ülkede insanlar artan fiyat artışları ve enflasyon rakamları sebebiyle evine, çocuklarına ve temel ihtiyacı olan ürünleri alamaz hale gelirken Erdoğan ve Ailesi hangi amaçla ve hakla milletin parasını yurt dışına transfer ediyor. Bu hakkı onlara kim verdi. 80 milyon insanın hakkı olan parayı son zamanlarda Türkiye'nin boğuştuğu ekonomik zorlukların aşılması için kullanılması gerekirken neden bu para Erdoğan Holdinge akıyor. Türkiye'nin prestijini ve imajını güçlendirmek için kurulan vakıflara ülkeden kimsenin izni ve haberi olmadan devasa boyutlarda para akıyor. Vakıflara giden paralar hangi amaç ve nedenle kullanılıyor? Neden vakıflara para aktarılıyor. Yoksa vakıf süsü verilerek transfer edilen paralar farklı yollara mı hizmet ediyor? Bütün bu olanları akşam saat 22.00'de elimde olan belgeler ile açıklayacağım kimse merakta kalmasın kirli oyunlarını başlarına yıkacağız.

Kılıçdaroğlu'nun elimde deliller var Erdoğan ve Ailesinin yurt dışına para transfer ettiğini biliyorum. Kanıtlar ile açıklayacağım dediği belgeleri yoksa dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanları Sancar ve Puldan ile bir araya gelen ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'den mi aldığı iddiaları da konuşulmaktadır.

Detaylar birazdan gursesgazetesi.com'da...