Kenan Işık'ın son durumu ne? Kenan Işık ile ilgili son gelişmeleri Selçuk Yöntem aktardı!

Kenan Işık'ın son durumu ne? Kenan Işık ile ilgili son gelişmeleri Selçuk Yöntem aktardı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile birlikte yıllarca sunuculuk yapan Kenan Işık'ın sağlık durumu merak ediliyor. Kenan Işık'ın son durumu ne? Kenan Işık ile ilgili son gelişmeleri Selçuk Yöntem aktardı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile birlikte yıllarca sunuculuk yapan Kenan Işık'ın sağlık durumu merak ediliyor. Yıllar önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında komada kalan Kenan Işık'ın hayat mücadelesi devam ediyor. Yıllardır kaldığı komadan çıkamayan Kenan Işık ile ilgili son gelişmeleri ise Selçuk Yöntem aktardı. Kenan Işık'a dair gelişmeler vatandaş tarafından merak edilirken son detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Başarılı oyuncu Selçuk Yöntem ise hayat mücadelesi devam eden Kenan Işık'a dair gündeme açıklamalarda bulundu. Geçirdiği kaza sonrası vatandaşlar tarafından hayati durumu merak edilen Kenan Işık ile ilgili gelişmeleri aktaran Selçuk Yöntem'in açıklamaları araştırılıyor. İşte detaylar..

KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Atv ekranlarında her hafta Pazartesi ve Cumartesi günleri yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yaptığı sunuculuk ile tanınan Kenan Işık milyonların radarında yer alıyor. Geçirdiği kaza sonrasında halen hayat mücadelesi devam eden ve bir zamanlar bitkisel hayatta olduğu Kenan Işık'ın sağlık durumuna dair gelişmeler ise belli oldu.

Kenan Işık'ın geçirdiği sağlık problemi sonrasında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu Selçuk Yöntem ve Kenan İmirzalıoğlu üstlendi. Selçuk Yöntem ise Kenan Işık ile ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.

Kenan Işık ile ilgili açıklamalarda bulunan Selçuk Yöntem, milyonların merağını giderdi. İşte o ifadeler.. "Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken bunu ondan başka kimse sunamaz diye düşünüyordum. Kendim sunsam nasıl sunarım diye düşünüyordum. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur" ifadelerine yer verdi.

Selçuk Yöntem'in bu açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken Kenan Işık hayranları ise başarılı sunucu hakkında hayati durumunu merak ediyor. Selçuk Yöntem'in açıklamalarının yanı sıra başarılı sunucunun hayati durumuna dair gelişmeler ise yattığı özel hastaneden bildiriliyor. Kenan Işık ile ilgili son dakika gelecek gelişmeler sonrasında ise kamuoyuna en hızlı bilgiyi Gürses Gazetesi adresinden öğrenebileceksiniz.