Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Hangi konular görüşülecek?

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Hangi konular görüşülecek?

Uzun süredir beklenen Kabine toplantısının zamanı belli oldu. Peki Kabine toplantısı ne zaman ve nerede yapılacak? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Uzun süredir beklenen kabine toplantısının tarihi belli oldu. Tüm vatandaşların merakla beklediği kabine toplantısında gün ve saat belirlendi. Önemli konuların görüşüleceği toplantıda, hangi sonuçların çıkacağı ise merak konusu oldu. Hem ülke genelini ilgilendiren konuların görüşüldüğü hem de dış politikayı ilgilendiren konuların görüşüleceği bilinen toplantıda neler yaşanacağı ve ne zaman, nerede yapılacağı merak edilenler arasına girdi. İşte Kabine toplantısı ile ilgili tüm detaylar...

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Vatandaşlar tarafından bir süredir beklenen kabine toplantısının yapılacağı tarih belli oldu. Toplantının ise Yarın yani 23 Mayıs 2022 tarihinde yapılacağı öğrenildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamalar ise şimdiden merak konusu oldu. Gündemin yoğun olduğu bilinen toplantıda, hangi kararların verileceği ve açıklamaların vatandaşlara duyurulacağı oldukça merak ediliyor.

Kabine Toplantısı Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak olan Kabine toplantısının 23 Mayıs 2022 tarihinde, saat 17.00'da yapılması bekleniyor.

Kabine Toplantısında Hangi Konular Görüşülecek?

Yarın yapılacak olan Kabine toplantısında gündemin son derece yoğun olduğu biliniyor. Terörle mücadele ve dış politika gibi pek çok konunun masaya yatırılması bekleniyor. Temel olarak ele alınacak olan konuların başında ise bir süredir gündemde olan İsveç - Finlandiya'nın NATO başvurusu geliyor. Dünyayı ilgilendiren bu konu ile ilgili de hangi kararların alınacağı oldukça merak edildi.

İkinci bir konu ise Rusya - Ukrayna savaşı oldu. Dış politikaları ilgilendiren bu konuların tartışılacak ve görüşülecek olması, hem dış politika açısından hem de vatandaşlar açısından büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Bir diğer önemli konu ise açık cezaevi izinleri oldu. Pandemi nedeniyle uzun bir süredir izinde olan kişilerin pandeminin son bulması ile birlikte açık cezaevinde bulunan ve izinde olan vatandaşların geri dönüp dönmeyecekleri merak konusuydu. Sürekli olarak ertelenen dönüşlerin Fahrettin Koca'nın "covid-19 sona erdi" açıklaması ile birlikte artık ertelenmeyeceği de gündemdeydi. Şimdi pek çok açık cezaevinde kalan vatandaş ve yakınları yarın Kabine toplantısından çıkacak olan sonuçları bekliyor.

Şimdi ise gözler yarın yapılacak olan Kabine toplantısına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamalara çevrildi.