Jahrein Twitter hesabı askıya alındı, Twitter hesabı neden kapandı, hesap mı değiştirdi? Jahrein twitter adresi ne?

Jahrein Twitter hesabı askıya alındı, Twitter hesabı neden kapandı, hesap mı değiştirdi? Jahrein twitter adresi ne?

Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein adı ile bilinen Ahmet Sonuç'un Twitter adresi askıya alındı. Twitter hesabı neden kapandı, hesap mı değiştirdi? Jahrein twitter adresi ne?

Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein adı ile bilinen Ahmet Sonuç'un Twitter adresi askıya alındı. Son 1 yıldır siyasi paylaşımları ile birlikte herkes tarafından Twitter'da eleştirilen Jahrein'in Twitter hesabı askıya alındı. Kullanıcılar Twitter'da Jahrein'in hesabına ulaşamazken neler olduğunu araştırıyor. Jahrein adı ile bilinen Ahmet Sonuç'un Twitter hesabı neden kapandı, hesabı mı değişti? İşte detaylar..

"@jahreindota" kullanıcı adı ile bilinen Jahrein'in Twitter hesabı askıya alındı. Kullanıcılar Ahmet Sonuç'un profiline girdiklerinde "hesabı askıya alındı" uyarısı ile karşılaşırken hesabın neden kapatıldığına dair araştırmalar yapmaya başladı.

ekran-resmi-2022-05-31-21-41-48.png

Twitter gündemine giren bu gelişmeler sonrasında ise kullanıcılar detayları araştırıyor. Jahrein yeni Twitter hesabı açtı mı merak ediliyor. Tüm bilgiler ve daha fazlası..

JAHREİN TWİTTER HESABI NEDEN KAPANDI?

Türkiye'de Twitch yayıncısı olarak bilinen Jahrein, yaptığı yayınlar ile yüz binlerce takipçiye sahip. Twitch izleyicilerinin severek takip ettiği Jahrein son 1 yıl içerisinde ise "Bağımsız milletvekili adayı" olduğunu açıklamıştı. Sonrasında ise bu adaylıktan vazgeçtiğini açıklayan Jahrein son dönemlerde ise attığı tweet ve gönderiler ile herkes tarafından dikkat çekmeye başladı.

Özellikle dün Erlik adı verilen kullanıcının ifşa olayları sonrasında gündemde yer alan Jahrein'in Twitter hesabının yoğun şikayet ve spam saldırıları sonrasında kapandığı söyleniyor. Henüz netleşmiş bir bilgi bulunmazken Ahmet Sonuç herhangi bir açıklama yapmadı.

JAHREİN YENİ TWİTTER HESABI AÇTI MI?

Jahrein kullanıcı adı ile bilinen Ahmet Sonuç'un Twitter hesabının kapatılması sonrasında ise yeni hesap açıp açmadığını araştırıyor. Jahrein yeni twitter hesabı son dakikalarda çok sık bir şekile araştırılırken gelişmeler geldikçe Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

JAHREİN ADI İLE BİLİNEN AHMET SONUÇ KİMDİR?

Ahmet Sonuç ya da bilinen adıyla Jahrein (29 Kasım 1988, İstanbul), Türk internet ünlüsüdür. İnternet kariyerine YouTube ile başladı ve daha sonra Twitch'te yayın yapmaya başladı. Genellikle sohbet ve oyun alanında içerik üretmekte, internet fenomenleri ve siyasi figürlerle röportaj yapmaktadır.

Twitter hesabı ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ettikçe haberimizde yer vermeye devam edeceğiz. Henüz herhangi bir yeni hesap ve açıklama gündemde yer almıyor.