İstanbul'da Trafiğe Kapalı Olacak Yollar Hangileri? 8 Mayıs Trafiğe Kapalı Yollar

İstanbul'da Trafiğe Kapalı Olacak Yollar Hangileri? 8 Mayıs Trafiğe Kapalı Yollar

İstanbul Valiliği bugün trafiğe kapalı olacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. Trabzonspor'un İstanbul'da kutlayacağı şampiyonluk için bazı yollar kullanıma kapatılacak. Peki; hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da

İstanbul Valiliği'nden resmi açıklama geldi. Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala ilan ettiği şampiyonluğun kutlamalarına devam ediyor. Trabzonspor'un Antalyaspor'u evinde ağırladığı ve galibiyet aldığı mücadelenin ardından şampiyonluğunu ilan etmesi ile milyonlarca Trabzonspor vatandaşı ve Trabzonspor sempatisi olan futbol sever vatandaşlar sokaklara dökülmüş ve şampiyonluk kutlamaları yapmıştı. Bu şampiyonluk kutlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. Trabzonspor'un 7'nci şampiyonluğunu İstanbul'da da kutlama talebi onaylandı ve Trabzonspor bugün İstanbul'da şampiyonluk kutlamalarına devam edecek. Peki; Trabzonspor'un 2021- 22 sezonunda kazandığı 7'nci şampiyonluğu için yapılacak olan kutlamalar kapsamında İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak?

Trabzonspor'dan İstanbul'da Şampiyonluk Kutlaması

Ligin bitimine üç hafta kala evinde TAV Fraport Antalyaspor'u ağırlayan ve sahada galibiyeti bulmayı başaran Trabzonspor, şampiyonluğunu erkenden ilan etmişti. Fenerbahçe'nin en erken Süper Lig şampiyonluğu rekorunu egale eden Trabzonspor taraftarı maçın ardından önce sahaya sonra sokaklara dökülerek şampiyonluğunu kutlamıştı. Trabzonspor'un şampiyonluk zafer İstanbul'da da ilk olarak Boğaz Köprüsü'ne asılan Trabzonspor bayrağı ile kutlanmıştı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Tepki

Trabzonspor'un bugün, 8 Mayıs Pazar günü İstanbul'da şampiyonluğunu kutlamak istemesi üzerine Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları tepki gösterdi. Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi nedeniyle taraftarlar, kazanan takımın galibiyet kutlamalarına gölge düşeceğini ve taraftarların rahatça hareket edemeyeceğini sosyal medyada dile getirdi.

Özellikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç tarafından düzenlenen basın toplantısında Başkan Koç, Trabzonspor'un bu akşam şampiyonluk kutlamak istemesinin kasıtlı olduğunu dile getirdi. Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında köprüye asılan bayraktan, İstanbul'da yapılacak olan kutlamaya kadar pek çok noktada sitemlerini dile getirmişti. Taraftarlardan da Ali Koç'un destek bulması, sosyal medyada Trabzonspor'a üç büyüklerden destek gelmesine yol açtı.

Vatandaşlar ise bugün kapalı olacak yolları araştırıyor. Peki; bugün hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yollar ve bu yolların alternatifi olan güzergahlar!

İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı? 8 Mayıs Pazar Trafiğe Kapatılan Yollar

İstanbul Valiliği'nden yapılan resmi açıklamalarda bugün Yenikapı Miting Alanı'nda Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının yapılacak olması sebebiyle trafiğe kapalı olan yollar açıklandı. Saat 11.00'den itibaren, program bitimine kadar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ve sokaklar, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Vatandaşlar trafiğe kapatılan yollara alternatif olarak; Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı'nı kullanabilecek.