İstanbul Esenyurt'ta ortalık karıştı! Camiide küçük çocuk Suriyeli tarafından taciz edildi! Halkın bekleyişi sürüyor!

İstanbul Esenyurt'ta ortalık karıştı! Camiide küçük çocuk Suriyeli tarafından taciz edildi! Halkın bekleyişi sürüyor!

İstanbul Esenler'de gece geç saatlerde ortalık karıştı. Camiide küçük çocuk Suriyeli tarafından taciz edildi, halkın bekleyişi sürüyor!

İstanbul Esenler'de gece geç saatlerde ortalık karıştı. Gündeme bomba gibi düşen gelişmelerin ardından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde küçük çocuğu taciz eden Suriyeli vatandaş büyük güvenlik önlemleri altında Camiiye kapatıldı. Olaylara göre namaz kılan küçük çocuğu camii de taciz eden Suriyeli vatandaş kelepçelenerek polis tarafından güvenlik önlemleri altında Camii'ye kapatıldı. Esenyurt'ta halk sokağa dökülürken gece geç saatlerde görüntüler gelmeye devam ediyor.

YİNE ESENYURT YİNE SURİYELİ VATANDAŞ YİNE TACİZ

ekran-resmi-2022-05-31-04-03-32.png

Esenyurt, yabancı uyruklu bir şahsın küçük bir çocuğu taciz ettiği iddiası ile karıştı. Toplanan kalabalıklar nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İstanbul Valisi halkı sakinleştirmek için bölgeye geldi. Bir polis helikopteri de ekiplere eşlik ediyor.

Vatandaşlar, tacizci olduğu iddia edilen şahsın bölgeden götürülmemesi için yoldan geçen araçlara bagaj kontrolü yapıyor. İstanbul İl Emniyet Müdürü de olay yerinde.

OLAY SAAT 23:00'DA BAŞLADI SABAH 04:00'E KADAR DEVAM EDİYOR

Esenyurt bölgesinde Suriyeli vatandaşların taciz olayları her geçen gün artmaya devam ediyor. Ülkelerinden kaçarak Türkiye'ye yerleşen milyonlarca Suriyeli vatandaş, İstanbul Esenyurt ilçesinde oldukça kalabalık. Son dönemlerde mülteciler tarafından artan taciz olayları her geçen gün gündeme gelirken bu gece yaşananlar ise gündeme etki etti.

Suriyeliler tarafından taciz edilen küçük çocuğun olayı sonrasında ise halk sokağa dökülerek tacizciyi bekliyor. Bu süreçte ise olay yerine intikal eden polis memurları tacizciyi camii içerisine sokarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürmek için ortalığın sakinleşmesini bekliyor.

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre olay yerine İstanbul Valisi ve İstanbul İl Emniyet Müdürü'nün de geldiği iddia ediliyor. Esenyurt'ta halk protestolar eşliğinde beklemeye devam ederken yeni görüntüler sabah saat 04:00'e kadar sosyal medyada paylaşılıyor.

Türkiye'de artan mülteci vakaları vatandaşların her geçen gün canını sıkarken Esenyurt bölgesinde ise sığınmacı sayısı her geçen gün artıyor. Taciz vakalarının gelmeye devam ettiği bölgede bu gece yaşananlar vatandaşın nabzını yükseltti. Gelişmeler henüz netleşmezken sosyal medyada yer alan iddialar ise gündeme bomba gibi düştü. Gelişmeler geldikçe Gürses Gazetesi'nde yer almaya devam edecek. Detaylar için bizi takip etmeye devam edin!