İnstagram Çöktü mü? Erişim Neden Sağlanmıyor?

İnstagram Çöktü mü? Erişim Neden Sağlanmıyor?

İnstagram Çöktü mu? Kullanıcıların instagrama erişim sağlayamamasının nedeni ne? Detaylar geliyor.

İnstagram Çöktü mu? Kullanıcıların instagrama erişim sağlayamamasının nedeni ne? Detaylar geliyor.

Milyonlarca kişinin kullandığı İnstagram'a erişim sağlayamayan kullanıcılar İnstagram'ın neden bu sorunu verdiğini oldukça merak etti. Peki intagram çöktü mü? Kullanıcılar neden erişim sağlayamıyor? İşte İnstagram erişim sorunun nedeni...

İnstagram Kullanılamıyor!

Yediden yetmişe milyonlarca kullanıcısı bulunan İnsatgram hata veriyor. Kullanıcıların henüz bir kaç dakikadır yaşadığı bu sorunun ne zaman düzeleceği bilinmiyor. Sevdiklerimizle anlık paylaşım yaptığımız, fotoğraf ve videolarımızı paylaştığımız İnstagram da yaşanan bu erişim sorunu Twitter'da oldukça konuşuluyor. Peki İnstagram'a erişim sağlayamam nedeni ne? Çok merak edilen haberin detayları devamında yer alıyor.

İnstagram'da yaşanmakta olan erişim sorunu pek çok kişinin aklında soru işareti yarattı. İnstagram erişimin oldukça zor olduğu bugün, çökme meselesi gündeme geldi. İnsatgram'a erişimin neden sağlanamadığı merak konusu olurken kullanıcılar ''İnstagram çöktü mü?'' şeklinde sorular sormaya başladı.

Henüz nedeni ve sebebi belirlenemese de İnstagram'ın çöküp çökmediği çok konuşuluyor. İnstagram nedeni bilinmeyen bir durum nedeniyle erişimi kısıtlamış durumda. Kısıtlanan erişimin ne zaman açılacağı ise henüz bilinmiyor.

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Uygulama, kullanıcıların medya yüklemesine izin verir. Medyalar filtrelerle, Hashtag'ler ve coğrafi etiketleme ile düzenlenebilir. Gönderiler herkese açık olarak veya önceden onaylanmış takipçilerle paylaşılabilir.