İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Çağrıda Bulundu: Askıda Faturayı Unutmayın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Çağrıda Bulundu: Askıda Faturayı Unutmayın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşarak bayram dileklerini sundu. Yaptığı açıklamada askıda fatura uygulamasının kullanılmasını önerdi.

Geçtiğimiz günlerde öğrencilerin bayramda memleketine gitmeleri için yeni bir uygulama başlatan CHP Gençlik Kolları, askıda bilet sayesinde birçok öğrenciyi sevindirmişti. Yakın zamanda İBB tarafından duyurulan askıda fatura ile birlikte faturasını ödeyemeyenler ile yardımseverler buluşuyor.

Yapılan uygulama sayesinde faturasını ödeyemeyen vatandaşlar kendi bilgilerini girerek site içerisine faturalarını yerleştirmiş oluyor. Daha sonrasında yardımseverler askıda bulunan faturaları ödeyerek vatandaşların ramazan bayramında elektrik, su ve doğalgaz hizmetlerinden faydalanması sağlanıyor.

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya platformu üzerinden bir video paylaştı. Paylaştığı videoda vatandaşların ramazan bayramını kutlayan İmamoğlu " "Bir ay boyunca iftar sofralarında buluştuk. Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tadını paylaştık. Her zaman bu güzel ayda olduğu gibi yardımlaşma, hoşgörü, sevgi ve saygı rehberimiz oldu. Yüce Allah'tan iyilikler ve güzellikler diledik." ifadelerini kullandı.

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-cagrida-bulundu-askida-faturayi-unutmayin2.jpg

Askıda fatura uygulamasının kullanılmasını öneren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu güzel ayda yaşadığımız bu bütün güzel duygular hep devam etsin istiyoruz. Dayanışma hep olsun. Askıda faturayı unutmayın. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Ramazan Bayramı'nın tüm İslam elemine ve dünyaya başta barış (çok ihtiyacımız var) sağlık ve bereket getirmesini yürekten temenni ediyorum. Uzun zaman sonra pandemi bitti ve pandeminin olmadığı bir ortamda Ramazan Bayramı'nı hep birlikte idrak edeceğiz. Eşsiz zamanların, o güzel bayramların tadını ve coşkusunu bir kez daha yaşayacağımızı ümit ediyorum. Ailenizle birlikte hepinize büyüklerinize, küçüklerinize, sevdiklerinize bir arada olduğunuz mutlu, neşeli, huzurlu bir bayram diliyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum" ifadelerine yer verdi.

Uygulama ile birlikte birçok vatandaş doğalgaz, elektrik ve su hizmetlerinden mahrum kalmadan yaşantısını sürdürebilecek. İBB tarafından başlatılan kampanya sayesinde yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri bir araya gelerek büyük bir sorunun giderilmesi amaçlanmakta.