İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçe Market'in açılışına katıldı! Doğa'yı koruyalım dedi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçe Market'in açılışına katıldı! Doğa'yı koruyalım dedi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu, Ataşehir'de açılan Bahçe Market'in açılışına katılım sağladı. Açılış konuşma gerçekleştiren İmamoğlu, 'Doğayı sevelim koruyalım' doğa her şeydir. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu, Ataşehir'de açılan Bahçe Market'in açılışına katılım sağladı. Açılış konuşma gerçekleştiren İmamoğlu, 'Doğayı sevelim koruyalım' doğa her şeydir. İmamoğlu, Bugün çok güzel bir Bahçe Market açılışı yaptık. Ataşehir'deki Bahçe Market'e mutlaka uğrayın. Bu marketlerde bahçenizde, balkonunuzda yetiştirebileceğiniz fideleri, çiçekleri çok ucuza bulabilirsiniz. Buraya gelip sadece alışveriş yapmak değil, burada gezinmek bile insana moral verir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11.Bahçe Market'i Ataşehir'de hizmete açtı. Atatürk portresini doğa ile buluşturup ortaya şaheser eser çıkartan market mühendislerine teşekkür etmeyi de unutmadı. Çok beğenilen doğa manzaralı Atatürk portresini çok almak istediğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu, Bahçe Market açılışında yaptığı açıklamalarda, Hadi Bismillah hayırlı uğurlu olsun. Bahçe Marketimiz AĞAÇ A.Ş şirketimizin böyle güzel bir hizmeti Bu tarz yerlerimiz sadece bir market değil, aynı zamanda bir yeşil alan gibi tanzim ediliyor ve güzelliğiyle, çevreye verdiği moralle de etkili olması değerli. Buraya gelip, sadece alışveriş yapmak değil. Böyle gezinmek bile oradaki çiçekleri veya ağaç türlerini tanımanın bile faydası olduğunu düşünüyorum ifadelerini kullandı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi İmamoğlu'na teşekkür etti. Battal İlgezdi açıklamalarında, Ben sayın başkana emeği geçen diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bahçe Market ve Esatpaşa Spor Tesisi yurttaşlarımızın hizmetinde! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte açılışlarını yaptığımız hizmet merkezlerimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Ataşehirimize hayırlı olmasını diliyorum. Açılışa katılım sağlayan başkanımız Ekrem İmamoğlu, Onursal Adıgüzel, Buğra Kavuncu, Celal Yalçın ve Haluk Cömertoğlu ile merkezlerimizin açılışını yaptık dedi.

İstanbul'a Bahçe Market ile artan çiçek ve fide fiyatlarına karşı halka en ucuz ve kolay yoldan ulaşmak amacıyla 11 adet bu amaçlı market açıldı. Açılan marketler halkın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla açılarak en ucuz ve hızlı yoldan hizmet verildiği ifade edildi.