Güzel ve kısa Ramazan bayramı mesajları, Ramazan bayramı mesajları 2022

Güzel ve kısa Ramazan bayramı mesajları, Ramazan bayramı mesajları 2022

Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte bayram mesajları trend topic olmaya başladı. İşte Bayram’da sevdiklerinize, arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz birbirinden farklı ve güzel bayram mesajları gursesgazetesi.com’da..

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte tüm Türkiye’de bayram coşkusu yaşanıyor. 2 Mayıs Pazartesi günü Ramazan bayramının ilk günü Türkiye’de coşku ile kutlanacak iken bayram mesajları ise arama motorunda en fazla konuşulanlar listesine girmeyi başardı.

Bayramda sevdiklerine, arkadaşlarına, yakınlarına bayram mesajı göndermek isteyen vatandaşlar ise bayram mesajları araştırıyor. İşte 2022 yılına dair en güzel ve kısa bayram mesajları..

EN GÜZEL RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 2022

Müslüman aleminin Ramazan bayramı mübarek olsun inşallah. Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine sağlık, huzur, bereket getirmesini dileriz.

Bayramımız Mübarek olsun. Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, tüm Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarım.

Bayramların bayram gibi yaşandığı güzel ve sağlıklı günler görmek dileğiyle. Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun. Sevgiyi, kardeşliği, dostluğu; Hüznümüzü, acımızı, sevincimizi paylaştığımız; Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren mübarek Ramazan Bayramımızı gönülden kutluyorum.

Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine, bin bir duan kabul ve Ramazan Bayramın Kutlu Olsun. Dünyada ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Bu mübarek Ramazan Bayramı’nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar! En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarız.

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı Bayramlar. Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun.

Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya gelԁiği, rahmet ve şefkat ԁolu günlerin en ԁeğerlilerinԁen olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle bayramınız mübarek olsun.

Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Ramazan Bayramınız huzurlu olsun. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Ramazan Bayramın kutlu olsun. Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun. Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile bayramın kutlu olsun.