Güldür Güldür'de yayınlanmayan Nurettin Nebati görüntüleri gelen tepkiler sonrasında yayınlandı!

Güldür Güldür'de yayınlanmayan Nurettin Nebati görüntüleri gelen tepkiler sonrasında yayınlandı!

Show Tv ekranlarında yıllardır devam eden komedi programları arasında yer alan Güldür Güldür Show'da Nurettin Nebati skeci yayınlanmamıştı. Güldür Güldür'de yayınlanmayan Nurettin Nebati görüntüleri gelen tepkiler sonrasında yayınlandı!

Show Tv ekranlarında yıllardır devam eden komedi programları arasında yer alan Güldür Güldür Show'da Nurettin Nebati skeci yayınlanmamıştı. Güldür Güldür Show'un fragmanında yer alan o skeç yeni bölümden çıkarılırken vatandaşlar ise sosyal medyada yayınlanmasına dair büyük tepkiler göstermişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise kanal yapımcısının o skecin yeni bölümden kaldırılmasına dair rapor verdiği bilgisine ulaşıldı. Show Tv'e ulaşan şikayet ve mesajlar sonrasında ise kanal yönetimi geri adım atarak skeci yayınladı. Nurettin Nebati skecinin tamamını izleyemeyen vatandaşlar ise internette skece dair araştırmalarda bulundu. Bu gelişmeler ise sosyal medyada büyük tepki topladı. İşte detaylar ve skece dair o görüntüler Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

SHOW TV ÜST YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPTI!

Sosyal medyada kanal yönetimine gelen tepkiler sonrasında ise Show Tv üst yönetiminden açıklama geldi. Gelen açıklamalar neticesinde ise Güldür Güldür Show'un yeni bölümünde yayınlanmayan Nurettin Nebati skecinin yayınlanacağı bilgisine ulaşıldı.

FATİH ALTAYLI KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ!

Fatih Altaylı'nın yaşanan gelişmeler sonrasında ise Show Tv üst yönetimi ile yaptığı görüşmeler sonrasında skecin yayınlanacağı bilgisine ulaşıldı. İşte röportajın bir kısmı haberin devamında..

“Madem böyle bir durum vardı. Niye bir açıklama yapmadınız, niye kimseye bu durumu anlatmadınız? Ben bile sansür olduğunu düşündüm ve açık söyleyeyim kendi adıma da korktum.”

“Kime ve neye açıklama yapacaktık. Hafta sonu sosyal medyada başladı. Gece bazı televizyon kanallarına aksetti. Ama bir tek kişi bile bizi arayıp niye yayınlamadınız diye sormadı. İlk arayan sizsiniz. Bizim de hakkımızda sosyal medyada oluşturulan her türlü ortama yanıt vermek gibi bin anlayışımız yok.”

“Yani bu haftaki Güldür Güldür’de bu skeç yayınlanacak mı?”

“Tabii ki yayınlanacak. Neler yayınlanmadı ki, bu yayınlanmasın. İlginç olan daha önce yayınladığımız eleştirel skeçlerin birinde bile helal olsun demeyenlerin, kendi uydurdukları bir sansür iddiası üzerinden bize saldırmaları.”

Doğrusu ben de bu hafta yayınlanacak Güldür Güldür Show’u merakla bekleyeceğim.

Sizi bilmem ama benim için çok önemli.”