Fox Tv spikeri Selçuk Tepeli kovuldu mu? Selçuk Tepeli hakkında flaş iddialar!

Fox Tv spikeri Selçuk Tepeli kovuldu mu? Selçuk Tepeli hakkında flaş iddialar!

Fox Tv ekranlarında 20 Mayıs Cuma günü ana haberde tepki gösteren Selçuk Tepeli, Türkiye gündemine oturdu. Fox Tv spikeri Selçuk Tepeli kovuldu mu? Selçuk Tepeli hakkında flaş iddialar!

Fox Tv ekranlarında 20 Mayıs Cuma günü ana haberde tepki gösteren Selçuk Tepeli, Türkiye gündemine oturdu. Fox Tv ekranlarında yılllarca Fatih Portakal'ın sunuculuğunun ardından yeni spiker olarak göreve başlayan Selçuk Tepeli, 20 Mayıs Cuma günü canlı yayında yaptığı hareket sonrasında adından oldukça söz ettirdi.

Ak Parti kanadında Selçuk Tepeli'ye tepkiler gelmeye devam ederken, RTÜK'ten ağır bir yaptırım cezası bekleniyor. Ak Parti kanadında Mücahit Birinci'nin yaptığı açıklamalar vatandaşın gündeminde yer alırken internette "selçuk tepeli kovuldu mu" aramaları yapmaya başladı. Selçuk Tepeli hakkında gündeme düşen flaş iddialar sonrasında ise vatandaşlar arama yapmaya başladı. Başarılı spiker tarafından açıklama gelmemesi ise vatandaşları tedirgin ederken kovulup kovulmadığına dair gelişmeler Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

MÜCAHİT BİRİNCİ'DEN SELÇUK TEPELİ KOVULDU İDDİASI!

Twitter'dan paylaşım yapan AKP'li Birinci, "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" ifadesini kullandı.

Birinci, bir süre sonra yaptığı paylaşımda "FOX TV Selçuk Tepeli'yi kovmuş. Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır. Bundan sonraki adım ne, kameralara mı girişeceksiniz?" sözlerine yer verdi.

Cumhuriyet Gazetesi'nin yaptığı röportajda ise Mücahit Birinci'nin danışmanına ulaşıldı. Mücahit Birinci'nin danışmanı ise 'Selçuk Tepeli kovuldu' iddialarına açıklama yaptı. "Mücahit Bey bu tarz konulara girmiyor. Ekstradan bir bilgi ya da kimsenin bilmediği bir durum söz konusu değil. Zaten sosyal medyada başka kullanıcıların da yazmış olduğu bir veri vasıtasıyla böyle bir paylaşım yaptı. Birçok sosyal medya kullanıcısının yapmış olduğu açıklamaya benzer bir açıklama. Çünkü böyle bir haber var birkaç tane haber sitesinde de. Daha sonra böyle bir paylaşım yaptı."

FOX TV'DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ!

Fox Tv kanadında gelen bilgiler doğrultusunda ise başarılı spiker Selçuk Tepeli'nin kovulduğuna dair tüm iddiaları yalanladı. Gelen bu bilgiler sonrasında ise vatandaşın merak ettiği konu da gün açığa çıkmış oldu. Selçuk Tepeli ile ilgili gündeme gelişmeler geldikçe Gürses Gazetesi adresinde yer almaya devam edecek.