Fox Tv Spikeri Selçuk Tepeli canlı yayında kameraya bardak fırlattı! Çiftçi haberini sunuyordu, sinirlendi!

Fox Tv Spikeri Selçuk Tepeli canlı yayında kameraya bardak fırlattı! Çiftçi haberini sunuyordu, sinirlendi!

Fox Tv Ana Haber spikeri Selçuk Tepeli 20 Mayıs Cuma günü canlı yayında yaptığı hareket ile Türkiye gündemine oturdu. Fox Tv Spikeri Selçuk Tepeli canlı yayında kameraya bardak fırlattı! Çiftçi haberini sunuyordu, sinirlendi!

Fox Tv Ana Haber spikeri Selçuk Tepeli 20 Mayıs Cuma günü canlı yayında yaptığı hareket ile Türkiye gündemine oturdu. Fox Tv ekranlarında Fatih Portakal'ın ayrılığı sonrasında ekranlarda haber sunmaya başlayan Selçuk Tepeli canlı yayında çiftçi haberi sunarken sinirlerine hakim olamadı.

Türkiye'de her geçen gün gelen gelişmeler vatandaşın canını yakmaya devam ederken canlı yayında en büyük tepkilerden birisi Selçuk Tepeli tarafından geldi. Canlı yayında çiftçi haberini sunacağı sırada bir anlık sinirlerine hakim olamayan Selçuk Tepeli kameraya bardak fırlattı. O anlar sosyal medyada çok fazla konuşuldu. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Selçuk Tepeli yaşanan olay sonrasında tekrar kameraların karşısına geçerek Türk halkından ve izleyicilerden özür diledi. İşte o anlar..

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul'da doğan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Selçuk Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı. Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği yaptı ayrıca Ceyda Karan'la Eksen adlı programı sundu ve Gün Başlıyor adlı programı da sundu. 2020 yılında ise FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevinden ayrılması üzerine yeni sunucu aranmaya başlarken yerine Selçuk Tepeli'nin geldiği duyuruldu ve Habertürk TV'deki görevinden ayrıldı. 7 Eylül 2020'de Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber programını sunmaya başladı. Ayrıca ana haberin içinde kendine ayrılmış Selçuk Tepeli ile Bir Dakika adlı bölümü de sunmaktadır.