Fibabanka Duyurdu: 78,75 TL Ödeyene, 15 Bin TL Verilecek!

Fibabanka Duyurdu: 78,75 TL Ödeyene, 15 Bin TL Verilecek!

Fibabanka, artan nakit taleplerine anında ihtiyaç kredisi hizmeti ile destek olacağını bildirdi. İşte Fibabanka’nın anında ihtiyaç kredisi hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen dalgalı hareketler, gıdadan otomotive gündelik hayat akışı içerisinde hizmet alınan tüm sektörlere yüksek oranlı zamların yansımasına sebep oldu. Gelirleri sabit ancak giderleri günden güne artan vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak için destek kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Fibabanka, mevcut müşterileri için yerlerinden kalkmadan ulaşabilecekleri anında kredi kampanyası geliştirdiğini açıkladı.

Fibabanka Anında İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin gelişimini sürdüren özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ve her ay güncellediği mevduat faizi oranı ile de yüksek getirileri garanti eden Fibabanka, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde artan nakit ihtiyaçlarına karşın müşterisinin yanında olduğunu duyurdu. Banka, ilgili duyurusunu geliştirmiş olduğu anında ihtiyaç kredisi kampanyası ile destekledi.

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan anında ihtiyaç kredisinin üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka 50 bin TL’nin altında olan nakit taleplerine 36 ay, 50 bin TL ve üstünde olan nakit taleplerine ise 24 ay vade imkanı tanıyacağını açıkladı. Söz konusu kredi hizmetinin faiz oranının ise yüzde 1,67’den başladığı bildirildi.

Fibabanka Anında İhtiyaç Kredisinin Örnek Hesaplama Tablosu

Fibabanka’nın kendi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu anında ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre bankadan yüzde 1,85 faiz oranı, 12 ay vade ve 78,75 TL kredi tahsis ücreti karşılığında 15 bin TL’lik nakit hizmeti almak isteyenlerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.437,63 TL olarak hesaplandı. Aynı talebin 36 ay vade seçeneği için hesaplanan aylık taksit tutarı ise yüzde 2,04 faiz oranı karşılığında 631,66 TL olarak bildirildi.

Fibabanka Anında İhtiyaç Kredisi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Fibabanka’nın kendi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu anında ihtiyaç kredisi hizmetine, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, banka şubeleri veya 444 88 88 numaralı müşteri hizmetlerinden başvuru yapılabilmektedir.