Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na Şok Sözler! Gazetelere Manşet Oldu, İmamoğlu Yanıt Vermedi!

Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na Şok Sözler! Gazetelere Manşet Oldu, İmamoğlu Yanıt Vermedi!

Son günlerde çekilen fotoğraf sonrasında kendi seçmeninden büyük tepkiler alan Ekrem İmamoğlu'na Fazıl Say'dan şok açıklamalar geldi. Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na Şok Sözler! Gazetelere Manşet Oldu, İmamoğlu Yanıt Vermedi!

Son günlerde çekilen fotoğraf sonrasında kendi seçmeninden büyük tepkiler alan Ekrem İmamoğlu'na Fazıl Say'dan şok açıklamalar geldi. Bayram öncesinde başladığı Karadeniz turu ile birlikte hemşerileri ile bayramlaşan Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon gezisinin ardından otobüste Nagehan Alçı ile poz vermesi gündeme bomba gibi düştü.

CHP seçmeni tarafından Twitter'da yoğun eleştirilere maruz kalan Ekrem İmamoğlu sonrasında yaptığı talihsiz açıklama ile kendisine gelen tepkilerin dozajını arttırdı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise özür açıklaması yapan İmamoğlu'nun son konuşmasında Ali Koç'a söylediği o sözler gündemde şok etkisi yarattı.Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise Twitter'da 1 günde şimdiye kadar 50 bin takipçi kaybeden Ekrem İmamoğlu'na yoğun tepkiler var.

İMAMOĞLU'NDAN ALİ KOÇ'A ŞOK SÖZLER!

"Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…"

ALİ KOÇ'TAN İMAMOĞLU'NA YANIT!

"Şehrin Belediye Başkanı, Yüksek Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravat takar. Ya kime ne anlatıyorsunuz? Ben o kitabın içinde yazanları bilmiyordum. Eminim sayın Başkan (Uğur Dündar) da bilmiyordur. Bize ağır hakaretler eden kitabı hediye olarak getirme hassasiyetsizliğini yapar.

İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez."

ALİ KOÇ EKREM İMAMOĞLU TARTIŞMASINA FAZIL SAY'DAN ŞOK YANIT!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise Fazıl Say resmi twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'na attığı tweet ile gündemde şok etkisi yarattı.

Türk klasik batı müziği piyanisti ve besteci Fazıl Say, Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'na "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri... Yanında Nagehan, herkes şaşkın... Üzgün... Dengesizlik yetmemiş kendi seçmenine 'vız-tırıs-akıllı ol' filan. Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan orada dur. Anca Rize milletvekili olursun. (Seçilirsen)"tweetini attı.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Ekrem İmamoğlu kendi seçmeni tarafından eleştiri almaya devam ediyor. Birçok gazeteci, medya mensubu ve vatandaş tepkilerini Twitter'dan dile getiriyor.