Esra Erol aylık kazancı ne kadar? 2022 Atv Esra Erol maaşı

Esra Erol aylık kazancı ne kadar? 2022 Atv Esra Erol maaşı

Bir dönem izdivaç programları şimdiler de ise aile içi problemlerle ilgili program yapan Esra Erol, son günlerde ki reyting oranları ile dikkat çekti. İzleyiciler Esra Erol'un aylık kazancını araştıyor. Esra Erol aylık kazancı ne kadar 2022?

Bir dönem izdivaç programları şimdiler de ise aile içi problemlerle ilgili program yapan Esra Erol, son günlerde ki reyting oranları ile dikkat çekti. Son 10 yıldır aktif olarak Atv ekranlarında yaptığı programlar ile tüm Türkiye'nin tanıdığı Esra Erol şimdilerde ise gündüz kuşağında Esra Erol'da programını sunuyor. Sunuculuk yapan Esra Erol'un ise reytinglerinin iyi gelmesi sonrasında ise seyirciler aylık gelirini araştırıyor.

Atv'de yaptığı programlar ile adından oldukça söz ettiren Esra Erol, aylık geliri ve sunucu aylık kazançları araştırılmaya başlandı. İnsanlar internette "Esra Erol aylık kazancı" araştırmaları yapmaya başladı. Güncel sunucu ve televizyon insanlarından gelen bilgiler doğrultusunda Esra Erol'un tahmini aylık kazancı haberde yer alıyor, okumaya devam et!

ESRA EROL ATV GÜNCEL MAAŞI 2022

esra-erol-geliri.png

İzdivaç programları ile ünlenen ve Türkiye'de uzun yıllar evlilik programı sunan Esra Erol, teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanların gözlerini üzerine dikti. Özellikle hareketleri ile gündemde yer alan Esra Erol, ara ara programda yaşanan olaylar sonrasında Türkiye gündemine giriyor.

Hürriyet'in haberine göre ise Esra Erol'un aylık kazancı 1 milyon 100 bin TL olduğu iddia edildi. Hafta içi her gün reyting sonuçlarında ilk 10'a girmeyi başaran Esra Erol'un kazancı merak edilirken Hürriyet'te yapılan habere göre ise ortalama net kazancı belli oldu.

ESRA EROL'DA PROGRAMI REYTİNG SONUÇLARI

Esra Erol'da programı son dönemlerde tüm izleyicilerin ortak buluşma noktası oldu. Ailelerin içerisinde yaşadığı problemler Türkiye gündeminde yer alırken gündüz kuşağında ise vatandaşların merakla takip ettiği programlar arasında yer alıyor.

Esra Erol'da programının reyting sonuçları hafta içi her gün açıklanırken ortalama olarak izleyici sayısı 5 milyonun üzerinde yer alıyor. Reyting ölçümlerinde Türkiye total sıralamasında ilk 10'a girmeyi başaran Esra Erol prime time dışında en fazla reyting alan gündüz kuşağı programları arasında yer edinmeyi başardı.

Esra Erol'un yıllık kazancı ise çalışmadığı dönemler dışında 10 milyon TL'i buluyor. Elde edilen bu bilgiler tamamen internette yer alan bilgiler olmakta olup, herhangi bir kesinliği bulunmamaktadır. Gelişmeler geldikçe bu sayfada yer almaya devam edecek.

gursesgazetesi.com