Erol Yıldız Kimdir? Muhsin Yazıcıoğlu Koruması Erol Yıldız Neden Öldü?

Erol Yıldız Kimdir? Muhsin Yazıcıoğlu Koruması Erol Yıldız Neden Öldü?

Uzun süredir yürütülen ve hala daha çözüme kavuşturulamayan Muhsin Yazıcıoğlu davasında kritik isim Erol Yıldız hayatını kaybetti. Erol Yıldız'ın ölümü gündeme bomba gibi düştü. satır başları gursesgazetesi.com'da

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucusu ve genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü gündemden uzun yıllardır düşmeyen haberlerden. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü, Türkiye çapında büyük yankı uyandırmış ve gündeme bomba gibi düşmüş olsa da ölüümü hakkındaki dosya hala daha çözüme kavuşturulamamıştı.

Yazıcıoğlu'nun davasında kritik bir rol oynayan ve tanık olarak görevlendirilecek olan, Büyük Birlik Partisi Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan isimlerden olan Erol Yıldız'ın ölüm haberi bugün gündeme bomba gibi düştü. Gündemde asıl yer alan konu ise Yıldız'ın ölümü değil, nasıl öldüğü ve mahkemede tanıklık yapacağının ortaya çıkacak olmasıydı. Erol Yıldız'ın ölüm haberinin ardından vatandaşlar gerek sosyal medyada gerekse arama motorlarında Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. Peki; Erol Yıldız kimdir? Erol Yıldız neden öldü? Erol Yıldız'ın ölümü süikast mi? Eski yakın koruma Erol Yıldız'ın ölüm haberine ilişkin detaylar gursesgazetesi.com'da...

Erol Yıldız Kimdir?

Ölümünden önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Koruma Daire Başkanlığı'nda görev yapan Erol Yıldız, 2009 yılında geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan isimler arasındaydı. Erol Yıldız'ın ölümünün ardından ortaya çıkan bilgilere göre merhum, 23 Mayıs Pazartesi günü Kahramanmaraş 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili davada tanık olarak mahkemece dinlenecekti.

Erol Yıldız Nasıl Öldü?

Eski BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Erol Yıldız, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yıldız'ın ölümünün ardından nasıl öldüğü ise vatandaşlar tarafından sıkça aratıldı. Peki; Erol Yıldız nasıl ve neden öldü?

Ankara'da ikamet eden 49 yaşındaki eski yakın koruma Erol Yıldız, Bu sabah saat 10.30 sularında Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Ayvalı mahallesinde bulunan evinin önünde otomobilini iterek çalıştırmaya çalışıyordu. Yokuş yukarı bir şekilde otomobilini iterek çalıştırmak isteyen Yıldız, aracının geri geri gelmesi sonucunda altında kaldı. Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi, eski adıyla GATA'ya ağır yaralı olarak kaldırılan eski yakın koruma Erol Yıldız, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yıldız'ın ölümü ile ilgili gelişmeler yaşandıkça gursesgazetesi.com'da yayınlanacak.