Erdoğan Karakuş kimdir? CNN Türk'te Ne Oluyor programında ne dedi, neden gündem oldu?

Erdoğan Karakuş kimdir? CNN Türk'te Ne Oluyor programında ne dedi, neden gündem oldu?

CNN Türk'te bugün canlı yayında konuşmalar yapan Erdoğan Karakuş bir anda Türkiye gündemine düştü. Peki Erdoğan Karakuş kimdir? CNN Türk'te ne dedi, neden gündem oldu?

CNN Türk'te bugün canlı yayında konuşmalar yapan Erdoğan Karakuş bir anda Türkiye gündemine düştü. Canlı yayında Yunanistan ile ilgili konuşmalar yapan Erdoğan Karakuş bir anda Türkiye gündemine düştü. Vatandaş canlı yayında ki ifadelerine tepki gösterirken neler olacağı merak ediliyor. Özellikle Yunanistan ile ilgili açıklamaları bardağı taşıran son damla olurken Erdoğan Karakuş'un kim olduğu ve neler söylediği araştırılıyor. İşte detaylar..

ERDOĞAN KARAKUŞ CNN TÜRK'TE NELER SÖYLEDİ?

CNN Türk programında #NeOluyor programına katılan Erdoğan Karakuş'un o sözleri vatandaş tarafından tepki çekti. İşte o açıklamaları..

"Yunanistan jetleri Anadolu'ya girer, her yeri vurur" açıklamaları büyük tepki çekti. İşte Twitter'da Erdoğan Karakuş hakkında atılan o tweetler:

  • Cnnturk şu iki bunak yorumcudan acilen kurulmalıdır. 1. Erdoğan Karakuş 2. Masum Türker"
  • Allah aşkına şu Erdoğan Karakuş'u susturun!.. Psikolojik harp diye bir şey varsa o harpte Yunanistan adına çalışıyor gibi konuşuyor!
  • Bir daha Yunan sevici Erdoğan Karakuş'u CNN ekranlarında görmek istemiyorum. Yunanlılara moral veriyor resmen. Bu olağanüstü günlerde böyle konuşan eski TSK mensuplarına Tv.ekranlarını men edin.
  • Sn.Erdoğan Karakuş'un Yunanistan güzellemelerinden sıkıldık. Her şeyi ben bilirim havasında Yunana moral, bize de karamsarlık aşılıyor!..
  • Erdoğan Karakuş'u dinlemek istemiyoruz, bizde hava kuvvetlerinde başka adam yokmu, anladık konuklar cevap veremeyecek, Allah rızası için cevaplasin
  • Yunan ve Amerikan hayranı bir Erdoğan Karakuş var. Bu program seyredilmez. Programı sürekli sabote ediyor!
  • Erdoğan Karakuş ne yapmak istiyor, Türkiye bu kadar aciz ve zayıfmı, bu ülkede hiçbir asker ülkesini böyle gösteremez, ne demek Yunanistan Ege de sevilla haritasında haklı demek, ne demek bizim savunma tesislerimizi vururlar, kendinize gelin Erdoğan Karakuş
  • Erdoğan Karakuş Yunan savaş sözcüsü gibi piskolojik harp yapıyorsun Türk halkını piskolojik olarak yıpratmak boş konuşuyorsun Karakuş

Detaylar geliyor..

ERDOĞAN KARAKUŞ KİMDİR?

1075168.jpeg

Dr. Erdoğan Karakuş Fethiye'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Fethiye'de tamamladıktan sonra, Hava Askeri Lisesini, müteakiben 1964 yılında Hava Harp Okulunu bitirmiştir. Hava Harp Okulundan sonra başladığı uçuş okulunu 1966 yılında bitirip jet pilotu olarak Eskişehir'e atanmıştır. Eskişehir İktisadi Ticari İlimler Akademisinin İşletme ve Muhasebe Bölümünden 1971 yılında mezun olmuştur. Bu arada, ayrıca bir yıl süre ile Hava Lisan Okulunda İngilizce eğitimi görmüştür.