Ekrem İmamoğlu'na tepkiler gelmeye devam ediyor, Nagehan Alçı fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü!

Ekrem İmamoğlu'na tepkiler gelmeye devam ediyor, Nagehan Alçı fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkiler yükseliyor. Ekrem İmamoğlu'na tepkiler gelmeye devam ediyor, Nagehan Alçı fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkiler yükseliyor. Bayramda yapılan Karadeniz gezisin de otobüsten sosyal medyaya düşen o fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. CHP seçmeninden yoğun tepki alan Ekrem İmamoğlu ve ekibinin talihsiz açıklamaları ise olayları daha farklı yönlere doğru sürükledi. Özellikle İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un o açıklamaları gündemde büyük sansasyon yarattı. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

NAGEHAN ALÇI'NIN DA KAREDE OLDUĞU O FOTOĞRAF TEPKİLERİ ÇOĞALTTI

Karadeniz gezisinde otobüsten verilen gazeteciler ile fotoğrafta Nagehan Alçı'nın da bulunması muhalefet tarafında büyük yankı uyandırdı. Gelen tepkiler sonrasında İmamoğlu tarafından herhangi bir açıklama gelmezken olayın ertesi günü sabah programında Çalar Saat sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya gelişmeleri aktardı.

Fotoğrafı açıklayan İsmail Küçükkaya yaşanan olaylar sonrasında Murat Ongun ile bir telefon görüşmesi yaptığını açıkladı. Murat Ongun'un Nagehan Alçı ile olan fotoğraflar sonrasında "Biz sosyal medyada ki 200 - 300 yorumu önemsemiyoruz." açıklamalarını paylaşan İsmail Küçükkaya gündeme bomba gibi düşecek açıklamaları paylaştı.

HER ŞEY " 200 - 300 YORUMU ÖNEMSEMİYORUZ " AÇIKLAMASI İLE BAŞLADI!

Dün takvimler 6 Mayıs Cuma gününü gösteriyordu. Yapılan bu açıklamalar sonrasında ise sosyal medyada 200 - 300 yorumun arkasında dev bir muhalif seçmenin olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'de sanatçılar dahil birçok İstanbul seçmeni ve İmamoğlu sevdalısı yaşanan olaylar sonrasında tepkilerini paylaştı. Nagehan Alçı ile fotoğraf verilmesine çok sinirlenen Ekrem İmamoğlu takipçileri, yaşanan bu gelişmelerin ardından ise Twitter'dan İmamoğlu'nu takipten çıktı.

İMAMOĞLU'NUN OLAYLARI DAHA DA ATEŞLEYEN O AÇIKLAMALARI!

"Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın. Kötü yazanlarla daha da ayrı sohbet edeceğim. Ben, ‘Evet muhalifleri’ istiyorum talimatını verdim, arkadaşlarım da onları sırasıyla yerine getirecekler. Yarın ilerleyen günlerde bunun daha da farklı örneklerini görebilirler. Tek şart da tabii benimle konuşmaya cesaretli olanlarla yapacağım" dedi.

, "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir. Benimle aynı düşündüğünü söyleyen, anlık hırslarına yenilmiş insanlar olabilir. Ya da bir takımın renkleri üzerinden ayrıştırma gayreti içinde olanlar olabilir. Başkalarının değirmenine su taşıdığının farkında olmayanlar da olabilir bunların içerisinde. Farkında olup yapanlar da olabilir. Ama bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil," dedi.