Ekrem İmamoğlu duyurdu: İstanbulkart'lara kredi desteği! 2500 TL İstanbulkart kredisi nasıl alınır, nerelerde kullanılır?

Ekrem İmamoğlu duyurdu: İstanbulkart'lara kredi desteği! 2500 TL İstanbulkart kredisi nasıl alınır, nerelerde kullanılır?

İlk olarak 16 Haziran tarihinde ana haber bültenlerine konu olan İstanbulkart'lara kredi imkanı, bugün Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı ile kesinleşti. Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı ile İstanbulkart'larda yeni dönem resmen başladı. Detaylar haberin devamında..

İlk olarak 16 Haziran tarihinde televizyon kanallarının ana haber bültenlerine konu olan İstanbulkart'lara kredi imkanı kesinlik kazandı. Ekrem İmamoğlu'nun resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İstanbulkart'lara 2 bin 500 TL kredi imkanı duyuruldu. Kredinin detayları haberin devamında...

İstanbulkart 2.500 TL Kredi İmkanı!

16 Haziran akşamı ana haber bültenlerinde gündeme getirilen İstanbulkart'lara kredi imkanı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından resmen duyuruldu. İmamoğlu yaptığı paylaşımla birlikte İstanbul'lulara müjdeyi verdi. İmamoğlu'nun son saatlerde yaptığı paylaşım ile İstanbulkart'lara kredi imkanı kesinleşti. Belbim ile Fibabanka'nın ortaklaşa çıkarttığı yeni proje ile vatandaşların İstanbulkart üzerinden kredi çekme şansına sahip olmaları İstanbul'lu vatandaşların ilgisini çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda; "İstanbulkart’a bakiye desteği var. İstanbulkart Mobil üzerinden 2500 TL'ye kadar faizsiz, masrafsız aldığınız + Dijital Bakiye'yi İstanbulkart'ın geçtiği her yerde kullanabilirsiniz." ifadelerini kullandı. İmamoğlu paylaşımına bir de mobil uygulamaya erişim linki bıraktı.

İstanbulkart Kredi Limitleri Ne Kadar? İstanbulkart Ne Kadar Kredi Çekilir?

Belbim ve Fibabanka ortaklığı ile geliştirilen kredi kapsamında vatandaşlara 5 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Bu vade süresi ile vatandaşlar İstanbulkart'larına 2 bin 500 TL'ye kadar kredi alabiliyor. Ayrıca 24 aya kadar vadeli 5 bin TL limit de vatandaşlara sunuluyor. Kredi kapsamında herhangi bir masraf, faiz ya da ek ödeme talep edilmemesi de dikkat çekti.

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ekrem İmamoğlu tarafından bugün duyurulan kredi kampanyasından nasıl faydalanılacağı vatandaşlar için merak konusu oldu. Krediye başvuru yapmak için vatandaşların İstanbulkart mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. App Store ve Google Play Store'da bulunan mobil uygulama ile vatandaşlar 500 TL ila 2500 TL arasında kredi başvurusu yapabilecek.

İstanbulkart Kredisine Kimler Başvurabilir?

Fibabanka ile Belbim'in ortaklaşa geliştirdiği faizsiz ve masrafsız kredi kampanyası kapsamında kredi tutarından yararlanmak için başvuru yapan herkes uygun görüldüğünde krediden faydalanabilecek. Başvuru yapanların 18 yaşından büyük olması yeterli görülüyor. 18 yaşından büyük olup başvuru yapan kişilere dakikalar içerisinde SMS ile bilgilendirme yapılacak.