Edirne'nin şanslı büfesinin önünde dev kuyruklar oluştu! 200 milyon TL'yi kazanmak istiyorlar!

Edirne'nin şanslı büfesinin önünde dev kuyruklar oluştu! 200 milyon TL'yi kazanmak istiyorlar!

Yılbaşına az bir zaman kala Milli Piyango Çekilişi heyecanı da başladı. Edirneli vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanabilme umudu ile şehrin en çok tercih edilen bayisinin önünde kuyruklar oluşturdu.

Yeni yıla oldukça az bir zaman kala hem vatandaşlar hem de işletmeler yılbaşı hazırlıkları sürdürmeye devam ederlerken Milli Piyango bayilerinin önlerinde de dev kuyruklar oluşmaya başladı. Ekonomik açıdan oldukça zorlu geçen koca bir yılın ardından bu senenin büyük ikramiyesini almanın hayalini kuran binlerce vatandaş, yaşadıkları şehirlerde bulunan büfelere akın etti.

Türkiye genelinde bulunan tüm Milli Piyango üyesi büfelerde işlerin yoğunlaştığı öğrenilirken bir haber de Edirne’den geldi. Edirne ilinin en şanslı büfelerinden birinin önünde dev kuyruklar oluştuğu ve vatandaşların büyük ikramiyeye kavuşma umudu ile yılbaşı çekilişine katıldıkları bilgilerine erişildi.

BÜFEYE AKIN ETTİLER!

edirnenin-sansli-bufesinin-onunde-dev-kuyruklar-olustu-200-milyon-tlyi-kazanmak-istiyorlar-2.webp

2023 yılına girilmesine oldukça az bir zaman kala Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için de geri sayım başlamış oldu. Bu sene 200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin dağıtılacak olan çekiliş vatandaşlara umut olurken Edirne’de de büfelerin önlerinde uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Özellikle şimdiye kadar birçok ikramiyenin çıktığı, bölgenin en şanslı büfesi olarak bilinen “Aydın Abi” büfesi, vatandaşların akınına uğradı.

“HERKESİ BİLET ALMAYA DAVET EDİYORUZ!”

Edirne’nin en çok tercih edilen büfelerinden birisi olarak hizmet vermeye devam eden Aydın Abi büfesi, Milli Piyango Çekilişi öncesinde vatandaşların akınına uğradı. 200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibi olmayı hayal eden birçok vatandaş, büfeden bilet aldı. Büfenin ortaklarından birisi olan Sevda Rastgele, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Bu sene diğer senelerden farklı olarak, dağıtım garantili. Diyelim ki bu sene büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Çeyrek biletin ikisi satıldı ama ikisi satılmadı. Miktar, iki bilete dağıtılacak. Yarım biletinin birine çıkarsa, o kişi 200 milyon TL’nin hepsine sahip olacak. Bu oldukça büyük bir avantaj. Yılbaşı biletlerine bu sene büyük bir talep var. Biz bu sene herkesi, bilet almaya davet ediyoruz.”