Edirne'de yaşayan çiftin başına talih kuşu kondu! Kazı Kazan oynayıp, milyoner oldular!

Edirne'de yaşayan çiftin başına talih kuşu kondu! Kazı Kazan oynayıp, milyoner oldular!

Edirne’de yaşayan bir çiftin başına resmen talih kuşu kondu. Alışverişleri karşılığında aldıkları para üstü ile Kazı Kazan oynayan çift, günün sonunda milyoner oldu. İşte detaylar…

2023 yılına girilmesine sayılı zaman kalan yılbaşı biletleri büyük ilgi görmeye başladı. Her sene vatandaşların büyük bir heyecan ile satın aldıkları yılbaşı biletlerine büyük umutlar bağlanırken özellikle bu sene ekonomik açıdan oldukça zorlanan vatandaşlar şanslarının dönmesini temenni etti.

Yılbaşı heyecanı şimdiden vatandaşları sarmışken Milli Piyango İdaresi’ne bağlı olarak oynanan Kazı Kazan oyunu ile bir ailenin daha yüzünün güldüğü öğrenildi. Edirne ilinin Keşan ilçesinde hizmet veren Milli Piyango bayisi olan bir büfede Kazı Kazan oynayan çift, gördükleri inanamadı.

DAKİKALAR İÇERİSİNDE MİLYONER OLDULAR!

edirnede-yasayan-ciftin-basina-talih-kusu-kondu-kazi-kazan-oynayip-milyoner-oldular.png

Senelerdir her yaştan vatandaşın yolda ayak üstü oynadığı Milli Piyango oyunlarından birisi olan Kazı Kazan, Edirne’de yaşayan bir çiftin yüzünü güldürdü. Edirne ilinin Keşan ilçesinde yaşayan bir çift, Büyük Cami Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde bulunan bir büfeden 30 TL’lik Türk kahvesi aldı. Aynı zamanda Milli Piyango bayisi olan büfede 20 TL’lik para üstü karşılığında Kazı Kazan oyunu oynayan çift, satın almış oldukları kuponlardan biri sayesinde 1 milyon TL’nin sahibi oldu.

İlk etapta gördüklerine inanmayan çift, kuponu teyit etmek amacı ile büfe yetkilisine verdi. Milyoner çift, yetkilinin kuponu teyidinin ardından büfeden ayrıldı.

BÜFE SAHİBİ OLAYI ANLATTI!

Keşan ilçesinde bulunan büfenin sahibi 39 yaşındaki Gonca Sergen, orta yaşlı bir çiftin öğle saatlerinde büfeye geldiğini ve 30 TL’lik Türk kahvesi satın aldıklarını ifade etti. “50 TL ödeme yaptılar” ifadelerini kullanan Sergen sonrasında çiftin Kazı Kazan oynamak istediklerini belirtti. Çiftin kuponları kazıdıktan sonra anlık bir tereddüt yaşadıklarını belirten Sergin, 31 numarada “1 milyon” yazdığını ifade etti. Sergen konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kuponu hemen makineye okutup, teyit ettirdik. Tabi o an büyük bir sevinç yaşandı. Sonrasında genel merkezi aradık ve çiftimizi İstanbul’a yönlendirdik. O saatten beri de telefonlarımız susmuyor.”