Edirne'de şaşkınlık yaratan olay! Dinamit ellerinde patladı, 3 kişi yaralandı!

Edirne'de şaşkınlık yaratan olay! Dinamit ellerinde patladı, 3 kişi yaralandı!

Edirne açıklarında balık avlamaya çıkan 3 balıkçı, hayatlarının şokunu yaşadı. Olayda 3 balıkçı da yaralanırken 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İşte balıkçıların yaşadıkları o korkunç olay…

Yüksek enflasyon sebebi ile rekor seviyelere ulaşan et fiyatları, nispeten daha ucuz olan balık ürünlerine ilişkin talepleri arttırdı. Özellikle av yasağının kalkması ile birlikte açılan balık sezonu, geçtiğimiz haftalarda düşük palamut fiyatları sayesinde tüketicilerin evlerine beyaz et girmesini sağladı.

Uzun bir sürenin ardından başlayan av sezonu ile tezgahlar şenlenirken vatandaşların sofraları da balığa doydu. Balıkçı tezgahlarında da son dönemlerde fiyatların artmaya başladığı gözlenirken Edirne’den korkunç bir haber geldi.

Hem yöresel lezzetleri hem de son dönemlerde ağırladığı Bulgar turistler ile dikkat çeken şehirlerden olan Edirne, geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay ile gündeme geldi. Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı İbrice Limanı’nın açıklarında balık avlamak isteyen 3 balıkçı, teknelerinde yaşanan olay sebebi ile yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk açıklamalara göre olayda yaralanan balıkçılardan birinin durumun oldukça ağır olduğu öğrenildi.

DİNAMİT PATLATTILAR!

edirnede-saskinlik-yaratan-olay-dinamit-ellerinde-patladi-3-kisi-yaralandi.jpg

Saroz Körfezi’ne kıyısı bulunan Edirne ilinin Keşan ilçesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan korkunç bir olay ile gündeme geldi. Keşan ilçesine bağlı bulunan İbrice Limanı açıklarında balık avlama amacı ile bir araya gelen 3 balıkçı, resmen ölümden döndü.

İbrice Limanı açıklarında balık avlama üzere teknelerinde bulunan balıkçılar Özer Güler (40), Erdal Koz (44) ve Kadir Korkmaz (47), balık avlamada kullanılan dinamiti patlatmak istedi. Kullanımı yasak olan bu dinamit, Erdal Koz’un elinde patladı.

YARDIMLARINA DİĞER BALIKÇILAR KOŞTU!

Tekneleri ile İbrice Limanı’nın açıklarına gelen 3 arkadaş, dinamit patlaması sonucunda yaralandı. Balıkçıların yardımlarına, çevrede bulunan diğer balıkçılar koştu. Yaralılar tek tek limana çıkartılırken bölgeye gelen ambulanslar, yaralıları Keşan Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Dinamitin elinde patlamış olduğu Erdal Koz’un sağ elinin bileğinden koptuğu öğrenildi. Koz’un hayati tehlikesi devam ederken diğer yaralılar Kadir Korkmaz ile Özer Güler ilk müdahalenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.