Edirne'de İkinci Yılbaşı Alışveriş Günleri düzenlendi! 31 Aralık'a kadar devam edecek!

Edirne'de İkinci Yılbaşı Alışveriş Günleri düzenlendi! 31 Aralık'a kadar devam edecek!

Kadınların el emeklerine değer veren Edirne şehrinde, bu sene yine Yılbaşı Alışveriş Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinlik, yetkili isimlerin katılımları ile dün itibari ile başladı. İşte detaylar…

Koca bir yılı geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde ülkenin dört bir yanını yılbaşı heyecanı sarmaya başladı. Ekonomik anlamda oldukça zorlu geçen 2022 yılını arkalarında bırakarak 2023 yılına yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni amaçlar ile başlamak isteyen birçok vatandaş, yeni yıla ilişkin hazırlıklarını sürdürürlerken Edirne’den alkışlanacak bir etkinlik haberi geldi.

Geçtiğimiz günlerde Edirne’ye ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kadınların yüzlerini güldüren bir konuya değinmiş ve belediye yönetimi olarak kadınların yanlarında yer aldıklarını ifade etmişti. Sevdiklerine yılbaşı hediyesi vermek isteyen Edirneli vatandaşları bu sene ikincisi düzenlenecek olan Yılbaşı Alışveriş Günleri etkinliğine davet eden Başkan Gürkan, dün etkinliğin açılışını yaptı. Kadınların el emeklerinin stantlarda sergilendiği etkinlik, bölge halkından büyük ilgi gördü.

SARAÇLAR CADDESİ’NDE AÇILDI!

edirnede-ikinci-yilbasi-alisveris-gunleri-duzenlendi-31-aralika-kadar-devam-edecek.jpg

Geçtiğimiz yıl da düzenlenen ve bölge halkından olumlu dönüşler alan Edirne Yılbaşı Alışveriş Günleri etkinliği, bu sene de başta emekçi kadınların olmak üzere tüm Edirne halkının yüzlerini güldürdü. Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilmiş olan etkinliğin açılış töreni dün düzenlendi.

Edirne Belediyesi Morev Kadın Atölyesi, Edirne Belediyesi Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Üretici Kadınlar Pazarı, Emek Pazarı ve Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kadınların el maharetleri ile ortaya koydukları ürünler, Saraçlar Caddesi’nde görücüye çıktı. Etkinliğin, 31 Aralık tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA!

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen Yılbaşı Alışveriş Günleri etkinliğinin açılış töreninde bir konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, etkinliğe ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Yılbaşı bir bakıma yeni bir yılı karşılamak, heyecanları, beklentileri, umutları ve özlemleri de de karşılamak demek. Şehrimizin üreten kadınları bir sene içerisinde hazırlamış oldukları ürünleri, 2 senedir geleneksel hale getirme gayreti içerisinde olduğumuz Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde Edirne’ye gelen yerli ve yabancı tüm ziyaretçilerin beğenisine sunarak aile bütçelerine bir nebze olsun katkıda bulunmaya çalışıyorlar.”