Edirne'de bir emlak ofisinde silahlı saldırı! 1 kişi yaralandı! Emniyet, 4 kişiyi gözaltına aldı!

Edirne'de bir emlak ofisinde silahlı saldırı! 1 kişi yaralandı! Emniyet, 4 kişiyi gözaltına aldı!

Dün akşam saatlerinde Edirne’de yaşanan bir silahlı çatışma, bölge halkını tedirgin etti. Olayda bir kişi yaralanırken emniyet güçleri sorumluları kısa süre içerisinde etkisiz hale getirdi.

Dün akşam saatlerinde Edirne’de yaşanan bir olay bölge halkının yüreğini ağzına getirdi. Emlak bürosunda bulunan taraflar arasında yaşanan tartışma, kısa süre sonra büyüdü ve ciddi bir kavgaya dönüştü. Emlak ofisinin içerisinde başlayan kavga, sokağa taştı. 3 kişi ofisi terk edip araçlarına bindikten sonra iş yerine ateş açtı.

Geldikleri emlak ofisinde bulunan çalışanlar ile hararetli bir tartışmaya giren sonrasında ise olayın büyümesinin ardından ofisten çıkarak araçlarına doğru yol alan 3 şahıs, ofisin önünde uzaklaşırken iş yerine doğru ateş etmeye başladı. Etrafta bulunan vatandaşların korkulu bakışları altında kısa süre devam eden çatışmadan sonra emniyet güçleri devreye girdi.

İSTANBUL’DAN GELDİLER!

edirnede-bir-emlak-ofisinde-silahli-saldiri-1-kisi-yaralandi-emniyet-4-kisiyi-gozaltina-ald-2.jpg

5 Aralık Pazartesi günü saat 17:00 civarında Edirne Kervansaray Şafak Otopark yanında bulunan bir emlak bürosuna A.Ö, F.S. ve M.K kısaltmalı 3 şahıs geldi. İstanbul’dan geldikleri belirlenmiş olan şahıslar emlak bürosunda bulunan T.K. ile tartışmaya başladı. Halen nedeni tam olarak bilinmeyen tartışma, kısa süre sonra büyüdü. 34 TC 64 plakalı taksiye binmek üzere ofisten ayrılan 3 şahıs, emlak ofisini ateş açtı.

Ofisine yapılan silahlı saldırıya ateş ederek karşılık veren Emlakçı T.K., kısa süreli bir çatışmanın yaşanmasına sebebiyet verdi. Bölge halkının gözleri önünde yaşanan bu çatışma güvenlik kameraları tarafından kayda alındı. Daha sonra izlenen görüntülerde çatışma esnasında küçük bir çocuğun civarda bulunduğu ve bir arabanın arkasına saklandığı görüldü.

Çevre halkının çatışmayı emniyete haber vermesinin ardından bölgeye gelen ekipler, olay yerinden çok uzaklaşmamış olan 3 kişiyi yakaladı. Şahısların araçlarında silah ve bazı kesici aletler ele geçirildi. Şahıslar ile birlikte Emlakçı T.K. da gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA!

Dün akşam saat 17:00 sularında gerçekleşmiş olan olaya ilişkin açıklamada bulunan Edirne Emniyet Müdürlüğü, şu ifadeleri kullandı: “Kervansaray Şafak Otopark yanında bulunan emlakçıda silahlı kavga olayına karışan ve İstanbul’dan geldikleri tespit edilmiş olan F.S., A.Ö. ve M.K. isimli şahıslar olayın ardından Kıyık role uygulama noktasında, T.K. ise iş yerinde Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır. Olayda kullanılmış olan silah ve kesici aletler de ele geçirilmiş ve konu ile ilgili olarak adli tahkikat sürdürülmektedir.”