Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, şehri denetime çıktı!

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, şehri denetime çıktı!

Alanda devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, bir kere de sahaya indi. Vali Kırbıyık, şehirde devam eden çalışmaları inceledi. İşte detaylar…

Yöresel lezzetleri ve dondurucu iklimi ile gündemden düşmeyen şehirlerin başında gelen Edirne, şehirde yürütülen çalışmalar ile de yerel basında sık sık yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda şehir yöneticileri ve şehirde yürütülen çalışmalardan sorumlu diğer yetkili kişiler sayesinde yenilikçi bir şehir olarak adından söz ettirmeye devam eden Edirne ili, Vali Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ın çalışmaları ile de dikkat çekiyor.

Kontrolü altında bulunan Edirne ili ile ilgili yakından alakadar olan ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getiren Vali Hüseyin Kürşat Kırbıyık, sık sık halkın arasına karışarak da kendisini gösteriyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Karayolları İstanbul Bölge Müdürü Turgay Çolak ile birlikte TEM otoyolunun bağlantı noktasından Pazarkule Sınır Kapısı’na kadar uzanan 7,6 kilometrelik yola ilişkin yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kırbıyık, bu kez de Edirne il sınırları içerisinde devam eden çalışmaları teftişe çıktı.

KIYIK CADDESİ’Nİ DENETLEDİ!

edirne-valisi-huseyin-kursat-kirbiyik-sehri-denetime-cikti-2.jpeg

Edirne’de yürütülen çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Vali Hüseyin Kürşat Kırbıyık, geçtiğimiz günlerde yine sahaya indi. Valilik tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Kıyık Caddesi üzerinde yürüttüğü sokak sağlıklaştırılması çalışmalarını denetleyen Vali Kırbıyık, yüklenici firmanın yetkili isimlerinden de konuya ilişkiler bilgiler aldı. Ayrıca Kırbıyık, bölge esnafını da ziyaret ederek onlar ile çay içti ve sohbet etti. Sonrasında ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürü Engin Öztürk İle birlikte, yapımına başlanmış olan Millet Bahçesi’ne giden Vali Kırbıyık, yetkililerden brifing aldı.

“HER NOKTADA PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR!”

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Hüseyin Kırbıyık, şu ifadeleri kullandı: “Mevsim koşullarının elverdiği ölçüde projelerimiz her noktada hızla devam ediyor. Bizler de çalışmaları yerinde görmek amacı ile sık sık sahaya iniyoruz. Söz konusu projelerin öngörülen süreler içerisinde tamamlanması amacı ile hem bizim tarafımızda hem de yüklenicilerin olduğu diğer tarafta üretimlere devam ediliyor.”