Edirne halkı dikkat! Güneşe aldanmayın, hava sıcaklığı 7 dereceye kadar düşecek! 7 Aralık 2022 Edirne hava durumu

Edirne halkı dikkat! Güneşe aldanmayın, hava sıcaklığı 7 dereceye kadar düşecek! 7 Aralık 2022 Edirne hava durumu

Günlük hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne halkını da bilgilendirdi. İşte 7 Aralık 2022 tarihli Edirne hava durumu tahminlerine dair detaylar…

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde düşüşe geçtiği şu günlerde hem mevsimsel hastalıklar hem de koronavirüs vakaları artmaya başladı. Buna bağlı olarak günlük hava durumuna göre giyinmeye özen göstererek hiç değilse soğuk algınlığına yakalanma olasılıklarını düşürmek isteyen vatandaşlar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan günlük hava durumu tahminlerini yakın takip altına aldı. Bu kapsamda hava durumu en çok sorgulanan şehirlerden birisi de Edirne ili oldu.

Yeni güne ilişkin yayınlamış olduğu hava durumu raporunda Edirne halkını da bilgilendiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Edirne’de yağışın beklenmediğini bildirdi. Havanın tüm gün boyunca parçalı bulutlu olacağını belirten kamu kurumu, hava sıcaklığının akşam saatlerine doğru düşeceğini nem oranının ise oldukça yükseleceğini ifade etti.

HAVA SICAKLIĞI 10 DERECE OLACAK!

edirne-halki-dikkat-gunese-aldanmayin-hava-sicakligi-7-dereceye-kadar-dusecek-7-aralik-2022.png

7 Aralık Çarşamba gününe dair hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne’de saat 09:00 ile saat 12:00 aralığında hissedilecek olan hava sıcaklığını 10 derece olarak açıkladı. Bu zaman dilimi içerisinde rüzgarın saatteki ortalama hızını 9 kilometre olarak belirleyen kamu kurumu, hissedilecek olan nem oranını ise yüzde 92 olarak bildirdi.

3 DERECE BİRDEN ARTACAK!

Saat 12:00 itibari ile Edirne’de hava sıcaklığının 3 derece birden artarak 13 dereceye ulaşacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, saat 15:00’e kadar korunacak olan bu sıcaklığa saatte ortalama 9 kilometre hızda esen rüzgarın eşlik edeceğini belirtti. Bu zaman dilimi içerisinde hissedilecek olan nem oranı ise yüzde 90 olarak tahmin edildi.

AKŞAMA DOĞRU NEM ORANI ARTACAK!

Saat 15:00 itibari ile hava sıcaklığının kademe kademe düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, nem oranının ise tersi yönde hareket edeceğini bildirdi. Geceye doğru hava sıcaklığının 7 dereceyi bulacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hissedilecek olan nem oranının ise yüzde 96’ya kadar yükseleceğine dikkat çekti.