Edirne anlık hava durumu! 17 Aralık Cumartesi Edirne'de hava kaç derece, yağış var mı?

Edirne anlık hava durumu! 17 Aralık Cumartesi Edirne'de hava kaç derece, yağış var mı?

Edirne’de bugün havanın öğlene kadar parçalı bulutlu olacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sonrasında ise bulutların yoğunlukta olacağını ifade etti. İşte Edirne güncel hava durumu…

Her yeni günde olduğu gibi bugün de hem ülke geneline hem de şehirlere özel hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumunu merak eden vatandaşları bilgilendirdi. Ülke genelinde hafta sonunun hafta içine oran ile daha sıcak geçeceğini ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, arama motorlarında sıklık ile sorgulanan şehirlerin başında gelen Edirne ili için de ayrıntılı hava durumu tahminlerini yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu raporda, Edirne halkını günlük hava durumu olaylarına ilişkin bilgilendirdi. Edirne’de bugün havanın genel olarak çok bulutlu olacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için şehirde yağışın beklenmediğini belirtti. Kamu kurumu, gün içerisinde şehirde hissedilecek olan nem oranı, sıcaklık ve rüzgar hızı verilerini Edirne halkı ile paylaştı.

GÜN PARÇALI BULUTLU BAŞLAYACAK!

edirne-anlik-hava-durumu-17-aralik-cumartesi-edirnede-hava-kac-derece-yagis-var-mi.jpg

17 Aralık Cumartesi günü saat 09:00 ile saat 12:00 aralığında Edirne’de havanın parçalı bulutlu olacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu zaman dilimi içerisinde hissedilecek olan sıcaklığı 19 derece, nem oranını yüzde 80 ve rüzgarın ortalama hızını ise 24 kilometre olarak açıkladı.

21 DERECEYE YÜKSELECEK!

Saat 12:00 itibari ile Edirne’ye çok bulutlu bir havanın hakim olacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, saat 15:00’e kadar şehirde hissedilecek olan nem oranını yüzde 69 olarak açıkladı. Bu zaman dilimi içerisinde sıcaklığın 21 derece olacağını ifade eden kamu kurumu, rüzgarın ortalama hızını ise 28 kilometre olarak bildirdi.

15 DERECEYE KADAR GERİLEYECEK!

Saat 15:00 itibari ile Edirne’de hava sıcaklığının kademeli olarak düşüşe geçeceğini ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, saat 15:00- 18:00 aralığında hava sıcaklığının 19 derece, saat 18:00- 21:00 aralığında ise 16 derece olacağını belirtti. Gece yarısında hava sıcaklığının 15 dereceye kadar düşeceğini belirten kamu kurumu, nem oranının ise yüzde 96 olacağını ifade etti.