Diyarbakır'da elenen sporcusuna tokat atan antrenör kim? Diyarbakır'da antrenör O.B kim?

Diyarbakır'da elenen sporcusuna tokat atan antrenör kim? Diyarbakır'da antrenör O.B kim?

Diyarbakır'da Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu, genç kıza tokat attı! Diyarbakır'da elenen sporcusuna tokat atan antrenör kim? Diyarbakır'da antrenör O.B kim?

Diyarbakır'da Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu, genç kıza tokat attı! Gündeme bir anda düşen bu gelişmeler sonrasında ise vatandaşlar antrenörün gerçek kimliğini araştırmaya başladı. Yaşanılan olay sonrasında görüntüler basına düşerken vatandaşlardan da tepki gecikmedi. Gelen tepkiler sonrasında ise genç kıza tokat atan antrenörün kim olduğu araştırılıyor.

19 MAYIS'TA ŞOK GÖRÜNTÜLER!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı dün, Kayapınar ilçesindeki bir salonda Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri yapıldı. Seçmelere katılan kız sporcu, rakibine yenilip elendi. Antrenör O.B., kazanan rakip sporcuyu tebrik etti, ardından da seyircilerin gözü önünde elenen sporcusuna tokat attı. Geriye doğru savrulan genç kız hiçbir şey yapmadan beklerken, O.B. de minderi terk etti. O anlar bir seyircinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

GENÇ SPORCUYA TOKAT ATAN O.B KİM?

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrasında ise vatandaşlar genç sporcuya tokat atan antrenörü araştırmaya başladı. Antrenörün kim olduğunu merak eden vatandaşlar soluğu internette bulurken detaylar ise Gürses Gazetesi'nde yer alıyor.

KVKK KANUNU GEREĞİ ANTRENÖRÜN KİMLİĞİNİ PAYLAŞMAK YASAKLANDI!

MADDE 6- (1) Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri özel nitelikli kişisel veridir.