Dağ 3 ne zaman çekilecek? Dağ 3 filmi ne zaman vizyona girecek?

Dağ 3 ne zaman çekilecek? Dağ 3 filmi ne zaman vizyona girecek?

Yayınlandığı günden itibaren milyonların dikkatini çeken Dağ film serisi üçüncüsü ne zaman geleceği araştırılmaya başlandı. Peki Dağ 3 ne zaman çekilecek? Dağ 3 filmi ne zaman vizyona girecek?

Yayınlandığı günden itibaren milyonların dikkatini çeken Dağ film serisi üçüncüsü ne zaman geleceği araştırılmaya başlandı. Hikayesi ve oyunculukları ile milyonların beğenisini kazanan Dağ film serisi için yapım ekibi ilerleyen süreçlere tarih vermişti. Bu süre zarfı içerisinde ise BÖRÜ dizi yapımını çeken yapım ekibinin şimdi önünde ki süreç ise DAĞ 3 filmi oldu.

Dağ 3 filmi şimdiden gündeme gelip konuşulmaya başlanırken çekimlerin ve vizyon tarihinin ne zaman olacağı merak edilmeye başlandı. Film serisini oldukça beğenen seyirciler ise yeni film için şimdiden araştırma yapmaya başladı. Peki Dağ 3 ne zaman çekilecek? Dağ 3 filmi ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

DAĞ 3 FİLMİ İÇİN OYUNCULARDAN AÇIKLAMA GELDİ

Son olarak TRT ekranlarında Teşkilat dizisinde oynayan başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul başrolünü Ufuk Bayraktar ile paylaştığı ve başrolünü oynadığı Dağ 3 film serisi için 2023 yılında çekeceklerini belirtti. Buna göre ise şu açıklamalarda bulundu.

''Cumhuriyet’in 100’üncü yılına denk getireceğiz. Vizyona da inşallah 29 Ekim’de girmeyi planlıyoruz'' dedi.

ALPER ÇAĞLAR SERİNİN SON FİLMİ İÇİN 29 EKİM 2023 TARİHİNİ VERMİŞTİ

Dağ film serisinin yönetmeni Alper Çağlar 2016 yılının sonlarında yaptığı açıklamada, Dağ 3 filmini çekerek seriyi bitirmeyi planladığını ve galayı 29 Ekim 2023'te yapmayı arzu ettiğini açıkladı.

DAĞ 3 FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Film serisinin yaratıcısı ve yönetmeni Alper Çağlar 2016 yılının son aylarında yaptığı açıklama ile birlikte filmin son serisinin Ekim 2023 yılında olacağını paylaşmıştı. Gelen bu açıklamalar sonrasında ise serinin üçüncü filminin de geleceği kesinleşmiş oldu.

Bu açıklamalar sonrasında ise Afili Aşk dizisinde oynadığı dönemlerde Çağlar Ertuğrul ise gelen Dağ 3 sorularına ilişkin aynı açıklamaları yapmış ve planlamaların doğru bir şekilde ilerlediğini açıklamıştı.

DAĞ FİLMİ KONUSU

Cesaret sınırlarını olabilecek en zor şartlarda test edecek olan bu iki genç asker, baskından önce karargahtaki husumetlerini bir kenara bırakıp kimsenin onlara yardım edemeyeceği bu dondurucu ve vahşi ortamda teröre karşı birlikte mücadele edecek ve büyük kahramanlıklar sergileyeceklerdir.

Filmde Ufuk Bayraktar ve Çağlar Ertuğrul başrol oyuncusu olarak oynamaktadır.