Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçim Sıkıntısı Yaşayan Vatandaşlara Seslendi! ''Fiyat Artışıyla İnsan Rızkına Uzanan Eller..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçim Sıkıntısı Yaşayan Vatandaşlara Seslendi! ''Fiyat Artışıyla İnsan Rızkına Uzanan Eller..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alım gücü ile ilgili yaptığı açıklama çok konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa seslendi. İşte detaylar...

Son dönemlerde enflasyon ve dolar kurunun artması ile birlikte vatandaşın alım gücü git gide daha da zorlaşmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın alım gücünde çektiği zorluk için açıklamada bulundu. O açıklamalar sosyal medyada çok konuşuldu.

Vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alım gücünün zorluğuna değindi. Artan enflasyon ve dolar kuru ile birlikte vatandaş özellikle de temel ihtiyaçları olan mutfak alışverişini yapmakta güçlük çekmeye devam ederken bu açıklama herkesi oldukça meraklandırdı.

Cumhurbaşkanı Açıkladı! ''Çaresi Bizde!''...

Doğalgaz, elektrik, benzin, motorin, sigara, alkol, sebze ve meyvelerdeki artış özellikle de market raflarında kendini belli ederken vatandaşın alım gücü git gide daha da zorlaşmaya başladı. Mutfak alışverişinde temel gıdaların fiyatının oldukça yükselmesiyle ilgili olarak vatandaşın uzun süredir beklediği o açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlere bir yıldan az bir süre kalmasıyla birlikte alım gücüne değindi. Alım gücündeki zorluğunun farkında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın içini rahatlatacak o açıklamayı yaptı.

''Vatandaşı Kurtaracak Olan Biziz'' Dedi!

Özellikle de Twitter'da oldukça konuşulan o açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşı rahatlatacak açıklamalarda bulundu. Alım gücünün vatandaş açısından oldukça zorlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;

Fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın rızkına uzanan habis ellere karşı hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. İnsanlarımızı geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da istikrarı tahkim edecek olan da biziz.'' açıklamasında bulundu.