Çirkin görüntüler gelmeye devam ediyor! Parkta öpüşen iki kişi vatandaş gelince nereye kaçacağını şaşırdı!

Çirkin görüntüler gelmeye devam ediyor! Parkta öpüşen iki kişi vatandaş gelince nereye kaçacağını şaşırdı!

1 Haziran Çarşamba günü sosyal medyaya bir görüntü daha düştü. Çirkin görüntüler gelmeye devam ediyor! Parkta öpüşen iki kişi vatandaş gelince nereye kaçacağını şaşırdı!

1 Haziran Çarşamba günü sosyal medyaya bir görüntü daha düştü. 31 Mayıs 2022 tarihinde Türkiye gündemine düşen farklı farklı görüntüler Türkiye'de halen konuşulmaya devam ederken yeni günden farklı görüntüler gelmeye başladı. İki yaşlı kişinin parkta öpüştüğü görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Vatandaş iki kişiyi görüntüye alırken yakalandığını anlayan iki kişi nereye kaçacağını şaşırdı. O görüntüler ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

parkta-opusen-dayi.png

Ekşi Sözlük tarafında ve Twitter'da paylaşılan bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Yaşanılan bu olaylar sonrasında ise devlet yetkilileri tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Parkta ne yaptıkları bilinmeyen bu iki kişinin görüntüleri sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

31 Mayıs 2022 günü gündeme düşen görüntüler, Galata Kulesi önünde yaşanan olaylar sonrasında ise yeni günde gelen bu görüntüler ise vatandaşın ne düşüneceğini şaşırttı.