Çıplaklık kervanına Kahramanmaraş da katıldı! Görüntüler pes artık dedirtti!

Çıplaklık kervanına Kahramanmaraş da katıldı! Görüntüler pes artık dedirtti!

Son zamanlarda sıklıkla yaşanan çıplak gezme vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bugün gelen görüntülerin ise Kahramanmaraş'tan olması dikkat çekti. Caddede çıplak bir şekilde yürüyen vatandaş çevredeki insanların cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İlk olarak Suriye ve Afganistan uyruklu sığınmacıların cep telefonları ile gizli çekim yaparak kadınları taciz etmesiyle başlayan olayların hız kazanarak devam etmesi Bebek Sahili'nde bir grup insanın toplum içinde cinsel ilişkiye girmesi ile başlamıştı. Bu olayın ardından sosyal medya gündemi hararetlenmiş ve vatandaşlar olaylara sert tepkiler göstermişti. Bu olayın ardından Denizli'de çıplak bir şekilde markete girme ve Ankara'da yabancı uyruklu bir siyahinin bel altı çıplak şekilde dolaşması gündeme gelmişti. Tacizlerin ardı arkası kesilmezken yaşananlara bir yenisi daha eklendi. Bugün Kahramanmaraş'ta çekilen rahatsız edici görüntüler son dakikalarda sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Olaya ilişkin satır başları ve detaylar haberin devamında Gürses Gazetesi'nde...

Bugün Kahramanmaraş'ta amatör kameralar tarafından kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Kahramanmaraş'ta ismi bilinmeyen bir caddede bir kişinin tamamen çırılçıplak bir şekilde yürüdüğü görüldü. Çıplak gezen kişinin rahatlığı ve çevreye karşı umursamazlığı ise dikkat çekti. Çıplak bir şekilde yürüyen kişiyi kaydeden kişinin ilk başlarda gülerek eğlendiği sonrasında ise "Amanın bu ney?! Elbistan'da..." demesi ise dikkat çekti. Tele1TV tarafından yapılan görüntü paylaşımı şu şekilde;

Kahramanmaraş'ta Caddede Çıplak Gezen Vatandaş Sosyal Medya Gündemine Oturdu

Son dakikalarda sosyal medya platformlarında hızla yayılan görüntüler gündemin merkezine oturdu. Akıl almaz görüntülerin çekildiği Kahramanmaraş halkı ağır tepkiler gösterdi. Vatandaşların bir kesimi ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek bu taciz vakalarının son bulmasını istediklerini dile getirdi.

Videoda çıplak yürüyen kişinin kimliği henüz belirlenmemiş olsa da çıplak olarak caddede gezen kişinin Türk vatandaşı olduğu öne sürüldü. Bazı kesimler ise çıplak gezen kişiyi tanıdığını ve Afganistan uyruklu bir sığınmacı olduğunu öne sürdü.

Çıplak bir şekilde caddede gezen kişinin kimliği henüz belirlenmedi. Kimliğinin belirlenmesi ile birlikte hakkında yasal işlemler başlatılması ve tutuklanması bekleniyor. Özellikle bir vatandaşın sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda; "Yeter artık! 6 yaşındaki çocuğumu sokağa çıkartamıyorum. Her sokakta, her caddede ayrı bir pislik, ayrı bir taciz. Cezasız kaldıkları sürece böyle rezillikler devam edecek!!" sözleri ile yaptığı paylaşım dikkat çekti. Vatandaşlar bu tweeti çok kez beğenip paylaşsa da tweetin sahibi paylaşımını kısa bir süre sonra sildi.