Cinsel performansı arttıran ilaçlar can aldı! Erkek olay yerinde öldü, kadın bitkisel hayata girdi!

Cinsel performansı arttıran ilaçlar can aldı! Erkek olay yerinde öldü, kadın bitkisel hayata girdi!

Ülkemizde de kullanılan cinsel performansı artıran ürünler, Nijerya’da can aldı. Kan donduran olayın perde arkası, herkesi şaşırttı. İşte haplar yüzünden hayatları kararan gençlere ilişkin ayrıntılar…

İkili ilişkilerin devamı ve sağlığı açısından cinsel ilişkinin önemine sürekli olarak vurgu yapan uzmanlar, iki kişi birbirini ne kadar seviyor olur ise olsun cinsel hayatları yolunda gitmiyor ise ilişkilerinin de bir süre sonra çıkmaza gireceğine dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyorlar. İçgüdüsel olan ve uzmanlar tarafından “ihtiyaç” olarak değerlendirilen cinsel yaşamın olumlu ilerleyebilmesinin hem kadının hem de erkeğin bedenen ve ruhen sağlıklı olmasına bağlı olduğu belirtildi.

Cinsel yaşamı hayatının merkezine yerleştiren veya cinsel yaşamına hareket katmak isteyen bazı kadınlar ve erkekler, cinsel performanslarını arttırabilmek adına kimi zaman doğal kimi zaman ise doğal olmayan içeriklere başvurabilmektelerdir. Bazı durumlarda ise yaşa ya da birtakım rahatsızlıklara bağlı olarak ihtiyaç duyulan bu içerikler, bilinçsizce tüketildikleri takdirde ciddi sağlık problemlerine sebebiyet verebilmektelerdir.

Cinsel performansı artıran ilaçların bilinçsiz tüketimlerinin doğurabileceği sonuçlar her ne kadar uzmanlar tarafından açıkça ifade edilse de ilgili ilaç türlerinin satışları halen yoğun bir şekilde devam etmektedir. Son olarak Nijerya’da yaşanan bir olay cinsel performans artırıcı ilaçların yalnızca yaş olarak büyük olan bireyleri değil, genç yaşta olan bireyleri de etkilediğini gözler önüne serdi.

CİNSEL PERFORMANS ARTIRICI İLAÇ İÇTİLER!

cinsel-performansi-arttiran-ilaclar-can-aldi-erkek-olay-yerinde-oldu-kadin-bitkisel-hayata-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde Nijerya’da yaşanan bir olay, ülke gündemine bomba gibi düştü. Kız arkadaşı Alamide ile birlikte yaşayan Oromidayo isimli inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi, sınava girmek üzere okula gitti. Ancak sınavın ertelendiğini öğrenen genç, akabinde kız arkadaşı ile birlikte kaldığı eve geri döndü.

Oromidayo eve döndükten sonra kız arkadaşı Alamide ile birlikte cinsel performanslarını artırabilmek adına hap aldı. İkili hap aldıktan sonra tam 11 kez ilişkiye girdi.

BİRİ ÖLDÜ, BİRİ HASTANEDE!

Arkadaşlarından haber alamayan gençler Oromidayo ile Alamide’nin evine gitti. Kapının açılmaması üzerine kendi imkanları ile içeri giren gençler, Alamide’yi baygın, Oromidayo’yu ise ölü buldu. Genç kızın tedavisinin halen sürdüğü ancak durumunun oldukça kritik olduğu öğrenildi.