CHP'li Yönetici Selde Hayatını Kaybetti! Gözyaşlarıyla Uğurlanırken Telefondaki Son Sözleri Yürek Burktu!

CHP'li Yönetici Selde Hayatını Kaybetti! Gözyaşlarıyla Uğurlanırken Telefondaki Son Sözleri Yürek Burktu!

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da etkili bir şekilde meydana gelen sağanak yağış sonrası hayatını kaybeden CHP'li genç yönetici herkesi gözyaşlarına boğdu. Kemal Kılıçdaroğlu cenazede genç yöneticinin ailesini ve sevenlerini yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz gün meydana gelen Ankara'da ki sağanak yağış genç bir yöneticiyi sevdiklerinden ve ailesinden koparırken telefonda verdiği son mesaj yürekleri burktu. CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcı İlkay Yiğit geçtiğimiz günlerde meydana gelen selde hayatını kaybetti.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Tatlar Mahallesi'nde meydana gelen sağanak yağışta 1 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişinin CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcı İlkay Yiğit olduğu öğrenilirken Yiğit'in telefonda sevdiklerine söylediği son mesaj yürek dağladı.

Ankara Seli 1 Can Aldı!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Tatlar Mahallesi'nde meydana gelen sağanak yağıştan etkilenen vatandaşlar sonrası 1 vatandaş hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşın 27 yaşındaki CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcı İlkay Yiğit olduğu öğrenildi. Cansız bedenine ulaşılan İlkay Yiğit bugün Ankara'da defnedilirken İlkay'ın son sözleri tüm sevenlerini üzdü.

Bugün AFAD pek çok kişiyi telefonlarından deprem, sel ve heyelan gibi doğa olaylarının verebileceği zarar amaçlı uyarmıştı. Geçtiğimiz gün meydana gelen sağanak yağış İlkay Yiğit'in hayatına mal olurken bugün cenazesi defnedildi.

Cansız Bedenine Ulaşıldı!

B,ir rehabilitasyon merkezinin sürücüsü olan İlkay Yiğit sel anında kurtarılabilmek adına bulunduğu araçtan inmeye çalıştı. Araçtan kurtulmak amacı ile inmeye çalışan İlkay Yiğit sele kapıldı. Sele kapılarak hayatını kaybeden İlkay Yiğit JÖAK, AFAD ve itfaiye ekiplerince başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucu cansız bedenine ulaşıldı. İlkay Yiğit'in cansız bedeni şehir merkezinden yaklaşık olarak 3 km ötede bulundu.

İlkay Yiğit'in cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ailesi, arkadaşları ve sevenleri de katılım sağladı.

İlkay Yiğit'in telefondaki son sözleri ise büyük acı verdi. umhuriyet Halk Partisi Mamak Gençlik Kolları İlçe Başkanı Atakan Yılmaz, "Küçük bir çocuğu bıraktıktan sonra geri dönmek için o dere yatağından aşağıya inerken sel geliyor. Sel geldikten sonra arabada mahsur kalıyor. Sel yoğunlaşmaya başlamadan önce patronunu arıyor, yardım talep ediyor. Daha sonra tekrar patronunu arayarak 'Hakkınızı helal edin, ben zannediyorum kurtulamayacağım' diyor. Biz bunun haberini aldıktan sonra hemen olay yerine intikal ettik ancak arama kurtarma ekipleri 2-3 saat içerisinde maalesef kardeşimizin cansız bedenine ulaştı. Çevredeki görgü tanıklarına göre arabanın içinde son anda savrulurken kendisini atmış arabadan. Zannediyoruz bir umutla bir çalıya çırpıya bir yere tutunabilirim diye arabadan kendisini atıyor. Şoför kapısının açıldığını görüyoruz videoda ama daha sonra maalesef, takdiri ilahi. Her ne dersek boş maalesef. Acımız büyük" ifadelerini kullandı.