CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan SİHA çıkışı! Selçuk Bayraktar'a tepki gösterdi!

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan SİHA çıkışı! Selçuk Bayraktar'a tepki gösterdi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selçuk Bayraktar'ın ürettiği İHA'lara sert tepki gösterdi. Türkiye'nin ürettiği İHA'ları ölümcül silah olarak adlandırdı. Haberin bütün detayları gursesgazetesi.com'da...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selçuk Bayraktar'ın ürettiği İHA'lara sert tepki gösterdi. Türkiye'nin ürettiği İHA'ları ölümcül silah olarak adlandırıp Türkiye'nin savaş suçu işlediğini, Türkiye'nin böyle bir silahlara ihtiyaç duymadığını sert dille ifade ettiği belirtildi. Silahlı İnsansız Hava Araçlarının üretimi merkezlerinin yurt dışına taşınıp Türkiye'den bağımsız yönetilmesi ve aynı zamanda üretimlerinin dışarıda yapılması gerektiğini ifade eden ifadeler kullanıldığı iddia ediliyor. Sosyal medya platformunda ifade edilen bu cümleleri Sezgin Tanrıkulu kendi hesabından alıntı yaparak 'Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız' dedi. Kullanılan bu sözlerin ardından vatandaşlar neredeyse ikiye ayrılmış durumda. Birbirlerine sert dilli içerikler söyleyen sözcüklerle tepki gösterilmekte. Seçmenler arasında tepkilere yol açan bu söylemlerin boyutu git gide artmaktadır.

Metin Feyzioğlu, 'Sezgin Tanrıkulu dün yayınlamış. Bakanlık fantazisi değil konu. SİHALAR ve İHA'lar PKK'lı alçaklara göz açtırmıyor. Bu kişi bundan nefret ediyor. PKK'yı da savaşan taraf olarak Devletin eşiti görüyor. Ve bu kişi ana muhalefet partisinde maalesef hala çok etkin. Vahim' dedi.

Eski milli futbolcu ve milletvekili Alpay Özalan, 'CHP iktidar olursa olabilecekleri paylaşan bir sayfaya Sezgin Tanrıkulu'nun yorumu! Adil yargılayacaklarmış! Selçuk Bayraktar'ın ürettiği SİHA'lar teröristleri vurdukça, ses Sezgin Tanrıkulu ve Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray'dan geliyor. Bunlar, bu ülkeye düşman! dedi.

Sosyal medya platformunda Selçuk Bayraktar destekçisi ve binlerce kez paylaşım alan gönderide, 'Türkiye'nin savunma sanayisini geliştirmesinden bu kadar mı rahatsızsınız? Askeri fabrikalar açan Atatürk'ün kurduğu CHP'de işin yok senin Sezgin Tanrıkulu' paylaşımı binlerce kez paylaşım alarak beğenilerek yol açtı. Selçuk Bayraktar destekçileri arasında Sezgin Tanrıkulu ve CHP'ye karşı paylaşılan ve en çok beğeni alan ifade, 'Bu adamın siyaset yapmasına nasıl izin veriliyor. Aklım almıyor bir türlü! denildi.