CHP'li milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski videoları ifşa oldu!

CHP'li milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski videoları ifşa oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yaklaşık 3 ay önce boşandığı eşi tarafından sosyal medya platformundan eski konuşmalarını içeren video ve konuşmaların hepsini paylaşarak ifşa etti. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yaklaşık 3 ay önce boşandığı eşi tarafından sosyal medya platformundan eski konuşmalarını içeren video ve konuşmaların hepsini paylaşarak ifşa etti.

'Özge' Kod Adlı kişinin paylaşımı!

Tuğba Torun ve Aykut Erdoğdu hakkında beklenmedik açıklamalarda bulunan 'Özge' kod adlı eski eşinin paylaşımında, Bu kaydı 3.5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun ile ilişkisini kendi imkanlarımla hemen sonra öğrendikten... Eski eşim Aykut Erdoğdu beni Tuba Torun ile birlikteliği olmadığına dair ikna edici çabaları oldu, beni ikna etmeye çalışırken '50 kişi ile yatmış' dedi. 50 kişi ile yatmış dediği ve kendini affettirmeye çalıştığı Tuba Torun ile daha sonra evlilik yaşadı.

Aykut Erdoğdu Açıklamaları!

Aykut Erdoğdu 1 yıl önce şahsi sosyal medya hesabından paylaşımına göre, birilerinin elinde benim görüntü ve ses kaydım varmış. Beni bu yönlü tehdit ediyorlar. Bu toplumun en cesur ve yürekli fertleri kadınlardır. Eğer birilerinin elinde benim kasetim varsa ve bunu bana karşı kullanmaya çalışıyorsa, hiç durmadan direk şimdi paylaşsın kimseden korku ve çekincem yok. Açıklamaların devamında, Benim hakkımda bilgi edinmek için aramış olduğunuz kadınlar bu toplumun en cesur ve yürekli kadınlarıdır... Ailemden sonra gelen bu kişiler karşılıksız benim yüzümden bedel ödeyen ve bedel ödemeye hazır olan kadınlardan özür dilerim. Birilerinin elinde benim fotoğraf ve görüntülerim varmış, beni buradan tehdit ediyorlar. Elinizde benim hakkımda ne var ne yok paylaşmazsanız şerefsiz ve alcaksınız... Benim meselem de benden başka birilerini üzecek bir davranışta bulunursanız benim adıma kişiselleşir.

CHP'li Aykut Erdoğdu tarafından sosyal medya hesabından paylaşımı, ''Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…'' dedi.