Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten’in de olduğu oyuncu grubu trafik kazası geçirdi! Hayatını kaybeden oyuncular var!

Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten’in de olduğu oyuncu grubu trafik kazası geçirdi! Hayatını kaybeden oyuncular var!

Son dakika: Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten’in de olduğu oyuncu grubu trafik kazası geçirdi. Ünlü oyuncuların sağlık durumu hakkında son açıklamalar Bakan Fahrettin Koca’dan geldi…

Ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'nin de aralarında bulunduğu tiyatrocuları taşıyan minibüs Amasya - Çorum kara yolu üzerinde kaza yaptı. Park halindeki bir tıra arkadan çarptığı bildirilen minibüste sanat dünyasını yasa boğacak haberler peş peşe geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gönderilirken tiyatro ekibinin son durumu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı: “Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum.”

Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

ceyhun-fersoy-sergen-deveci-ve-melis-isitenin-de-oldugu-oyuncu-grubu-trafik-kazasi-gecirdi-hay.png

Sanat dünyasında derin bir endişe yaratan kaza hakkında ilk açıklamalarda bulunan Amasya Valisi Mustafa Masatlı şunları söyledi: “Arkadaşlarımızın yapmış olduğu ilk incelemede tiyatro ekibini taşıyan minibüsün süratli olduğu ve bu sürat neticesi aynı hatta seyreden TIR’a arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği yönünde şu an itibariyle tespitlerimiz var.” Sağlık durumu ağır olduğu iddia edilen Sergen Deveci ve oyuncu arkadaşlarının sağlık durumu merak ediliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazayla ilgili yaptığı açıklamada “3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı.” ifadelerini kullandı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı Oyuncular Hastaneye Kaldırıldı

Minibüs sürücüsü Aykut Bektaş ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu Sergen Deveci'nin sosyal medyada paylaştığı video görüntüsü kazadan önceki durumu yansıttı. Videoda oyuncuların bir benzin istasyonunda mola verdikleri ve 7 günlük turnenin ardından yorgun ancak neşeli oldukları dikkat çekti.