Cemal Enginyurt, 'Kasım ayında seçimler olacak'! İktidarı hedef alan sert açıklamalarda bulundu!

Cemal Enginyurt, 'Kasım ayında seçimler olacak'! İktidarı hedef alan sert açıklamalarda bulundu!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kasım ayında seçimlerin kesin olacağına dair kanıtlarla konuştu. İktidarı hedef alan sert çıkışlarda bulunarak pilleri bitti ifadesi geldi. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kasım ayında seçimlerin kesin olacağına dair kanıtlarla konuştu. İktidarı hedef alan sert çıkışlarda bulunarak pilleri bitti ifadesi geldi.

Cemal Engiyurt'tan hiç beklenmedik 6'lı masayı hedef alan açıklamaları, 6'lı masanın arkasında PKK var. 'Ayıptır, yazıktır, günahtır. İnsansa sormazlar mı bu HDP, dün siz 29 Ekimde Habur'da Şivan Perver'le Diyarbakır'da 'megri megri' okurken, Habur'da PKK'lı köpeklere çadır mahkemesi kurup da onları serbest bırakırken. Dolmabahçe'de 10 milyon TL ödül verdiğiniz, Salih Müslüm'i ağırlarken, Oslo'da PKK'lılarla pazarlık yaparken, kandilden Apo'dan mektup gönderirken, Osman Öcalan'ı televizyona çıkarırken bu HDP kimin yanındaydı diye sormazlar mı? Israrla inatla diyorlar ki hayır HDP bunların yanında, HDP bunların arkasında, 6'lı masanın arkasında HDP var. Ben artık dayanamıyorum. 6'lı masanın arkasında biri var doğrudur. İtiraf ediyorum. Yüce Türk milleti 6'lı masanın arkasında, 6 liderin söylemediği yedinciyi ben itiraf ediyorum. Samimiyetle itiraf ediyorum. Çünkü artık gelen saldırılar sürekli provokasyonlara dayanamıyor. İtiraf etmek zorunda kalıyorum. 6'lı masanın arkasında sarı saçlı, mavi gözlü, dev adam Mustafa Kemal Atatürk var.

Haziran 2023 yılında olması beklenilen seçimlerin erken tarihe alınarak, Kasım ayında yapılacağını ifade eden kelimeler kullanan Enginyurt, iş adamlarının yaptıkları sözleşmeler Kasım ayında seçimlerin yapılacağının kanıtıdır. Enginyurt, 70 günde bitirmek adına ihalelere çıkıldığı söylenilen iş adamlarının bu hareketleri sebebiyle, Kasım ayında seçimi daha da kanıtlamakta olduğunu belirtti. AK Parti, hükümetinin yeni hazırlayacağı seçim yasasının hiç bir işine yaramayacağını ve bu yasayı istediği gibi mecliste çıkarırsa çıkarsın istedikleri sonucu elde edemeyeceklerini ifade etti. İktidarın hazırlamış olduğu ve yürürlüğe girmesi için çıkaracağı seçim yasasının içinde bulunan sadece 4 maddenin kendisini ilgilendirdiği ve istediğini elde edebileceğini söyledi. Seçim Kurulu Başkanı pozisyonunda yer alacak kişileri AK Parti teşkilatında görevli olan kişileri yapılması için hazırlandığını ifade eden net açıklamalar yaptı.