Beyazıt'ta çatışma! Çatışma sırasında 1 polis memuru yaralandı! Beyazıt'ta neden çatışma çıktı?

Beyazıt'ta çatışma! Çatışma sırasında 1 polis memuru yaralandı! Beyazıt'ta neden çatışma çıktı?

Bugün Beyazıt'ta çatışma çıktı! Çatışma görüntüleri medyaya yansıdı. Peki Beyazıt'ta neden çatışma çıktı? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

İstanbul Beyazıt'ta bugünkü çıkan çatışma içlerinden biri polis memuru olmak üzere 8 kişinin yaralanmasına neden oldu. Çatışma görüntülerinin medyaya da yansımasının ardından çatışmanın detayları merak konusu oldu. Yaralanan kişilerin sağlık durumları ile olayın detayları oldukça merak edildi. Peki neden çatışma çıktı? İşte detaylar...

Beyazıt'ta Çatışma!

Bugün çıkan çatışma pek çok vatandaşı ve esnafı korkuttu! Çatışma sırasında 2 grup adeta dehşet saçtı. Tartışma ile başlayan ve sonrasında kavgaya dönüşen konu kanlı bitti. Çatışma arasında kalan bazı esnaflar ve bir polis memuru yarandı. Olaylar ile ilgili bilgisi olmayan vatandaşlar da çatışmanın nedenlerini merak etti. Kavganın büyümesinin ardından polis ekipleri olaya müdahale etmek istese de gözü dönen grup durmadı. Silahlı çatışmada polislere de ateş açıldı. Olayın büyümesi sonucunda da yaralanan vatandaşlar da oldu. Peki çatışmanın nedeni neydi?

Beyazıt'ta Neden Çatışma Çıktı?

Beyazıt, Çadırcılar Caddesi'nde yaşanan çatışmada iki grup arasında uzun süredir süren bir husumet olduğu öğrenildi. Bu husumet nedeniyle bir süre tartışan grubun gerginliği durmadı. Öfkeli iki grup silahlara sarıldı. Önceki güne dayanan tartışmaya tarafların akrabaları da dahil oldu. Olayın büyümesi nedeniyle çevredeki esnaflar polisi aradı.

Olay yerine gelen polis memurları iki grubu ayırmak istedi. Fakat polis memurlarının çabası da iki grubun öfkesini dindirmeye yetmedi. Gözün dönen vatandaşlar polis memurlarına da ateş açtı. Olayın git gide büyümesinin ardından polis memurlarından biri yaralandı!

Biri Polis 8 Kişi Yaralandı!

Çatışmanın tarafları, esnaflar ve polis memurları adeta ateşlerin arasında kaldı. Sakinleşmeyen iki grubu ayırmak isteyen polislere de ateş edildi. Bu çatışmanın sonu ise ağır oldu. Biri polis memuru olmak üzere 8 kişi yaralandı. Fakat 8 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olaya Karışan 27 Kişi Gözaltına Alındı!

Kameralara yansıyan bu çatışma sırasında pek çok polis memuru olay yerine sevk edildi. Olaya karışan 27 kişinin ise tutuklandığı öğrenildi. Daha önce de sabıkası olan ve haklarında gözaltı kararı çıkan kişiler de içlerindeydi. Yaralanan 4 kişinin, daha öncesinde gözaltı kararı çıkarıldığı öğrenildi.